04 February 2008

back into the room!

Iulia a lipsit de prin luna si de prin stele si de prin oras cateva zile, dar s-a intors si s-a gandit sa va faca un scurt update status report, ca la ea la corporatie, ca sa va zica pe unde a fost si ce a mai vazut.


Pentru ca Dave si Jason ne-au vizitat plaiurile berceniene saptamana trecuta a trebuit sa punem la cale un program artistic inchegat care sa convinga un englez din Cambridge si un American din North Carolina care locuiesc amandoi in Amsterdam ca n-avem noi coffee shop-uri dar avem istorie si cultura :). Asa ca i-am dus in turul Casei Poporului evident dar si la concert la Tamango in La Scena, la Peles si la Rasnov dar si la Hard Rock Cafe, la Caru cu Bere, dar si la Gima in Mall Vitan de unde le-am luat Murfatlar :). Le-a placut la Ateneu si la CEC-ul mare. Au fost aproape sa fie dusi la Ota, la Martin pentru lansarea Suie Paparude si la Bran dar mari amatori de homeopatie, au preferat serile in sufragerie.


I-a speriat -la propriu- traficul din Bucuresti, dar si mai mult cel de pe DN1, le-a placut mancarea si de Tamanago, ne-au intrebat nedumeriti ce cauta o caruta pe Bulevardul Tineretului si ne-au mai intrebat ce inseamna acel "Fiareeeee... Fiare vechi cumpar" care se aude invariabil in fiecare dimineata sub fereastra. Au invatat sa zica "frate", "tare", "ne miscam si noi mai cu talent" si "pa". The basics. Le-au placut sarmalele si ciorba de fasole cu ciolan, nu prea au vrut sa incerce ciorba de burta, au poftit la muraturi si s-au gandit sa importe "the old Dacia cars" in Olanda pentru ca "they look soooooo cool".


Atata. Mai jos un instantaneu cu baietii la Peles, iar mai tarziu un pic un post pe aceeasi tema, pe care il vor scrie ei de data asta. Io, back into the room, asa cum va ziceam, revin cu the every day stuff.




No comments: