03 May 2009

Bucuresti-Varna, Pobiti Kamani - 2 Mai


Padurea de Piatra de langa Varna.Ofrande.Plaja din 2 Mai sambata, pe la pranz.L-am cunoscut pe Happy, care are stofa de vedeta.
Vama Veche a fost macelarita. E la terapie intensiva acum, as zice. Sper sa isi linga ranile pan la vara si sa-l atace pe Mircea Toma cu pietre cand l-o vedea.6 comments:

Urmuz said...

Mulţumesc pentru Pădurea de piatră - n'o ştiam.

ps: Cît despre Mircea Toma se verifică încă o dată faptul că intenţiile bune pot aduce dezastrul.

Ramona said...

cu placere pentru Padurea de Piatra. am vrut mult sa scriu despre cat de prietenosi si simpatici au fost bulgarii si poate ca o sa scriu, ca prea am auzit multe povesti absurde.
cat despre Mircea Toma, am auzit eu destule povesti despre bunele sale intentii. dar sa nu starnim controverse aiurea. :D

crocolili said...

ce misto esti :D

emilie floge like, iubita lu' klimt. free spirited

Ramona said...

ah, fata croco, invidia ma face sa tac, corectitudinea ma face sa vorbesc: fata-Klimt e sor-mea. eu nu apar in poze, pen' ca eu le faceam. deh, erau si cu mine cateva, dar a fost calatoria ei. eu am asistat.

Anonymous said...

Misto poza din 2 Mai.Parca mai multa lume ca in alti ani.Pacat de vremea mohorata in perioada asta(in fiecare an).Anul trecut,la terasa de jos,aparuse un terra nova...care avea si un pui de cateva luni:)

http://www.mypicx.com/05052009/sea/

Ramona said...

ah, frumosi cateii!
da, era aglomerat chiar si in 2 Mai, daramite in Vama.

despre calatorie au mai aparut detalii aici: http://cumsafiiolady.blogspot.com/2009/05/calatoria-mea-initiatica.html
:)