02 April 2009

bi cool

Io am o teorie absolut personala si pe care nici c-am mai auzit-o in alte locuri. Mai ca-mi vine sa sun la OTV, sa ma duc sa mi-o expun, scuzata fie-mi expresia, alaturi de teorii cu martieni si culoare subterane pana in Tibet.
OK, stiu ca sunteti curiosi deja, asa ca nu va mai fierb. Aaa, le-am expus teoria si colegilor mei de birou si, desi li s-a parut plauzibila, nici unul n-a vrut sa recunoasca; dar eu i-am simtit.
Teoria este ca in maximum 200 de ani planeta va fi populata exclusiv de oameni bisexuali. Ete, pe ce ma bazez? Pai ma bazez pe instinctul de supravietuire al speciei, al oamenilor care nu vor sa dispara sufocati, sa moara calcati in picioare, sa se manance unii pe altii de atata suprapopulare.
Pentru ca suntem din ce in ce mai multi, singura noastra sansa este sa ne reducem considerabil sansele de a procrea (dar nu total), devenind cu totii, incet-incet, prin cateva mutatii subtile, bisexuali, asadar reducandu-ne cu 50% probabilitatea de procreare.
O sa expun intr-o zi teoria asta la televizor, ca mi-e lene sa scriu. Am incredere ca ati inteles.
Totusi, eu, ca vizionara ce ma aflu talmacindu-va acestea, am mare oroare de bisexualii astia care imi baga mie sub nas orientarea lor sexuala ca pe cea mai interesanta prefacere a umanitatii. Urasc sindromul Bucurenci si mania recenta a noului coolness urban: daca esti hetero si chiar daca esti convins gay, you're soooo booooorrrring!!! Frate, deci the ultimate coolness, inteleg eu, e sa fii bi!! Neaparat, altfel nu existi!
Ma rog, si sa zbieri despre asta, sa dezvalui facand cu ochiul, sa suspini usor prin reviste d-astea curajoase si glamorous, creand si sustinand un trend penibil. Fiindca e trend, d-aia e penibil. Ca daca e credinta ta si asa simti si mai ales daca ti-o tii intre peretii dormitorului, it's only decent and smart.
Hate that.

4 comments:

Anonymous said...

titlul e fine! (bi cool bi sexual)

Marius said...

Interesanta teorie ... sinmt sigur ca DD ar pune botu' la asa ceva.

EgoN said...

devenind bi, procentul de procreare ramane acelasi :D

Ramona Gabar said...

zici tu? pai vezi daca n-am avut timp sa detaliez!!! parerea mea e ca majoritatea oamenilor procreeaza in cuplu, nu asa, pe toate drumurile. asta se intampla in general. accidentele sunt accidente. totusi, revenim la teoria ca oamenii de obicei procreeaza in cuplu; iata cum, intr-o societate bisexuala, sansele ca membrii cuplului sa fie de sex diferit (deci sa poata face copii) sunt de....cat? combinari de 3 luate cate 2, nu? :))))