29 March 2009

uau!!

Gondry ma copleseste cu imaginarul lui fantastic. Chiar si pe mine, iubitoarea de povesti cinematografice care nu pot sa fie, niciodata. (Cred ca o sa lesin de placere la urmatorul film al lui Spike Jonze, al carui trailer, trimis de Lucatoni pe messenger, m-a lasat cu capul in nori juma' de zi.)
Pana sa apara acest Where the wild things are care m-a naucit inainte sa-l pot vedea, a re-re-re-re-reusit Gondry, cu fata lui care se transforma in scaun si ajunge, de-abia asa, sa aiba viata pe care si-o doreste. Uau.

Vreau sa vedeti ce pregateste Spike pentru octombrie 2009, care macar in contextul asta pare la un secol distanta. Este ceva ce nu se poate povesti, asa ca se cere urmarit:


remarcati si coloana sonora. uauuauauau!!!!

7 comments:

luiza said...

eu zic să citim cartea până atunci. poate trece timpul mai uşor :)

pantacruel said...

uauuauau!!! nici king kong, nici lord of the rings, nici racheta alba, nici muppets :)

luiza, sa nu-mi spui ca exista si carte (de colorat) cu personajele din film :p

pantacruel said...

coloana sonora, intr-adevar, pare interesanta

Anonymous said...

vesel filmuleţ!

Ramona Gabar said...

Lu, ma gandeam sa zic ca as citi cartea dupa ce vad filmul, sa nu fiu dezamagita de ecranizarea slaba.... :)))
Dupa aia am vazut ca e o carte ilustrata, cu 10 fraze, deci am decis sa risc. :))
@ Panta, Editor: Cred ca o sa ne placa mult, mie mai mult decat vesel mi se pare super sensibiiiiiil!

ORGANIZATOR ZBB said...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema. Te asteptam
Multumim.

Anonymous said...

imi aminteste cumva de "neverending story", can't wait to see it (PS daca gasiti tokyo! p net dati de stire ca l-am ratat cu brio la cinema..m-o fi blestemat Luca :D)