25 March 2009

gripati si lenesi

Putin gripata, ma uit la soare si ma ia ameteala. Asta nu-mi sta in fire, ii zic capului meu ametit, revino-ti!
Ma rog, pana acum autosugestia asta n-a prea functionat. Plus ca ieri, obosita si calcata in picioare de gripa cum eram, am primit vizita unor oameni care fac un research, care s-au plimbat pe la mine prin apartament si mi-au filmat pisica, frigiderul, biblioteca si au conchis ca am o locuinta boema. :)) Nici macar asta nu m-a inveselit. Frigiderul meu fiind aproape complet lipsit de viata, le-am zis ca eu nu mananc carne, drept pentru care in frigider nu am mare lucru. De-aia or fi concluzionat si ei ca locuinta e boema...
Ascultam Vexatu Vexx cu NSK si Deceneu si nu lucram mai nimic, pentru ca nu putem; tot biroul sufera, suntem toti bolnavi, in afara de Adrian, care e in lumea lui si nici nu ne putem baza pe el sa sune la 112 daca lesinam in masa.

Lucatoni mi-a aratat niste poze bestiale cu o localitate de langa Lisabona, pe malul marii, unde cica mergem in august, cu Luiza, la un festival, sa ascultam The National si sa stam cu burta la soare. Uite, asta ar putea sa aiba darul sa ma inveseleasca. Am nevoie de o vacanta. Am ametit de tot si scrisul nu ma ajuta. Vreau sa moara toti virusii, toti microbii din lume, pe loc, azi.

5 comments:

Anonymous said...

să mooooaaarăăă toţiii vuruşşiiii!!!!

luiza said...

deci mergem? chiar mergem?

Ramona Gabar said...

mergeeeeeem!!!
nu mai trebuie decat sa gasim bilete de avion, cazare, sa luam bilete la concert si gata! o nimica toata. :)

Anonymous said...

bine ca aveti voi concediu in august :( me ciudoasa!

Anonymous said...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema.
Multumim.