13 March 2008

Noul locatar din casa mea

Azi am cumparat un urs colorat. Adica de fapt nu l-am cumparat, l-am salvat de pe un raft unde statea ingramadit langa alte lucruri colorate, printre care o orga cat palma mea cu butoane si clape. Ursul e din acela care cere trei degete in cap si cate un deget in manute, ca sa faca scamatorii (tip manusa).


Si dupa ce l-am platit si a fost al meu si am putut sa-l iau in geanta si ma gandeam sa-l las cu capul afara, sa vada lumea, zau ca mi-a fost drag de el si asta ma facea sa imi placa de noi doi mergand pe strada, el arhicolorat si eu imbracata in negru. Acum s-a plimbat prin toata casa, a facut cunostinta cu unii si altii, s-a si tolanit un pic pe pat, sa incerce salteaua.


Suntem un fel de stancute, colectionam lucruri mici, colorate sau stralucitoare si asta ne face fericiti.

PS: Ne pare rau de calitatea pozelor (avea si o scama pe cap, dupa aia am vazut :)), facute cu telefonul, intrucat aparatul foto a decedat pe o strada din Budapesta, fiind scapat in cap. De fapt, ursul e mult mai frumos decat in pozele astea.


Later edit: Ursul meu a primit deja prima dedicatie, ceea ce ma face sa cred ca unora mutrisoara lui grasuta le-a intrat la suflet ca si mie. Un vals induiosator de la Cristi, asadar, pentru mine si ursul meu: http://www.youtube.com/watch?v=cT0hgH9qVfgv=cT0hgH9qVfgv=cT0hgH9qVfgv=cT0hgH9qVfg

1 comment:

Crisa said...

Hm...aparatul foto, acum telefonul...Tind sa cred ca in curand o sa scapi si ursul in cap si o sa zici despre el tot ca a cazut pe strada in Budapesta, ca suna mai scuzabil.