10 March 2008

Mare veste mare!


Sau despre Logan si proprietarul lui...

Stiu ca am mai discutat despre masini tunate si alti demoni. Se necesita insa o noua turbo-interventie, care va asigur este de maxim interes national. Serios!


Intai de toate vreau sa ma asigur ca avem aceeasi intelegere asupra celor ce urmeaza. Deci...

Loganul este masina aia visinie sau argintie (ma rog exista in mai multe culori si versiuni, dintre care spicuiesc: Laureate, Ambition, Prestige, KissFm cu versiunile GPL aferente, desigur). Asa, deci e si albastra si rosie si alba, dar alea visinii si argintii au clasa, evident. Bun, mai departe...


Loganul e masina aia condusa de oameni care se grabesc permanent. Ei tot timpul au situatii urgente, interventii, nasteri la care trebuie sa ajunga urgent asa ca alea 2 secunde in care s-a pus verde la semafor si tu nu te-ai miscat, vor fi sanctionate rapid, si vizual si sonor. Tot Loganul e masina aia, care cel mai probabil e condusa de oameni care au locuit in Anglia sau in Africa de Sud, pentru ca altfel nu se explica de ce te depasesc prin dreapta. Sigur, nu s-au adaptat inca. Trebuie sa ii sprijinim.


Pana acum stim despre proprietarul de Logan ca este cel mai probabil un fost conducator de ambulante sau masini de pompieri din Anglia, nu? Ia sa vedem mai departe...


Proprietarul de Logan este deasemenea un fin cunoscator al psihologiei celorlalti participanti la trafic. Pentru ca el stie ca soferul din spate/fata/stanga/dreapta ii intuieste perfect manevrele, asa ca nu are nevoie niciodata de semnal. Soferul de Logan nu semnalizeaza niciodata! Dar niciodata.. Pentru ca este un bun telepat. Si pentru ca vrea sa menajeze resursele si deci nu arde becuri degeaba, cand ne putem descurca fara.


Tot proprietarul de Logan este si un om modest. Si plin de vise si sperante, ca noi toti. El, in modestia lui, se vede mic si nesemnificativ asa ca opreste/parcheaza/stationeaza pe banda 1 de mers si de fapt oriunde. Apoi, viseaza ca un copil, lupta ca un sportiv ambitios, sa mearga cu 150 la ora pe linia de tramvai cum fac copiii bogati. Ce, daca el e mai sarac si mai amarat asta inseamna ca nu poate sa fie buturuga mica care "face" Tuaregu' mare, la semafor? Sa il incurajam si sa visam alaturi de el...


Acum, ca ne simtitim cu totii atasati de personaj, haideti sa ii impartasim bucuria la aflarea vestii urmatoare: casa germana de tuning DeSwart a pregatit un kit special pentru Dacia Logan berlina, inspirat de legenda contelui Dracula (articolul intreg, aici).


Asa... asteptam deci ca fiecare proprietar de Logan sa isi descopere in el, pasiunea pentru mituri si istorie, pentru sange si virgine, pentru dinti de plastic si gulere inalte. Ca kitchul si fake-ul le are deja!

(Prietenul meu Matei - care este mai nou si co-autor al acestui blog, va trebui sa nu se supere! La fel si colegul meu Sorin. Cele doua Logan-uri ale lor -unul argintiu, unul visiniu, desigur- imi sunt simpatice prin alianta! :) )


Et voila:




1 comment:

Cazacu said...

Soferul de Logan este nascut pe banda a doua, banda de viteza. Mandru proprietar de bolid, isi apara teritoriul, nu cedeaza la claxoane, flash-uri, ferrari-uri pe care le aude sau le vede in retrovizoare.

A, sa nu uit : bine v-am gasit! :)