26 February 2008

Despre cai si prietenie... Sau cum ar fi daca...

Cum ar fi daca ai pleca intr-o calatorie cu cei mai buni prieteni ai tai? Cu persoanele pe care le simti cel mai aproape, pe care le iubesti cel mai mult? Cum ar fi daca aceasta calatorie s-ar petrece intr-un oras frumos, de printese, cu castele si gradini, cu catedrale si cupole aurite, sa zicem Viena? Cum ar fi daca la intersectii ar astepta nu taxiuri ci trasuri negre si lucioase, cu vizitii cu jobene si cu cai albi, inalti, regali si puternici? Cum ar fi daca tocmai caii ar fi animalele tale preferate si ai fi bucuroasa ca poti sa ii vezi de aproape si sa ii atingi? Si cum ar fi ca exact atunci cand ai intinde mana catre primul cal alb, cu tandrete, el s-ar intoarce brusc si te-ar musca de brat? Iar tu ai tipa speriata, iar el s-ar speria si el? Si cum ar fi daca exact in momentul ala de confuzie si nehotarare daca sa razi sau sa plangi, ti-ai auzi prietenii urland "baaai, ai prins asta in poza??" in loc de "ai patit ceva, esti ok???". Si dupa, ar rade mereu amintindu-si si te-ar feri ostentativ de orice ponei pe langa care treceai? Ar fi nasol, trust me! :)

Nu ma incanta deloc blogurile personale, adica prea personale, ca v-as pune o poza cu bratul meu drept pe care troneaza urmele unor dinti de cal devenite vanatai galbui! Ca poate de la voi primeam ceva compasiune :) Ca astia ai mei, ar fi zis, hai frate Iulia :))) ce haioasa esti, te-a muscat calu'! Ma rog. Mai ramane sa ma muste un delfin si un fluture si am terminat-o cu toate animalele mele preferate!

1 comment:

Anonymous said...

Julie, fii atenta la gargarite, am auzit ca sunt nemiloase!! Desigur, nu ca inorogii, pasarile phoenix, pestisorii aurii si alti monstri necrutatori...

Sh & Sh