18 November 2009

protest pasnic

via Delia, vine o invitatie la protest impotriva grevei de la metrou:
Diseara, la ora 19, la fantanile de la Universitate, protest impotriva grevei METROREX. Ne adunam, ne rupem in liniste cartelele de metrou, le strangem intr-o punga, ca sa nu facem gunoi, si plecam acasa.
protestul va fi unul scurt si simplu.
iar eu il sustin, chiar daca, din motive "academice", nu pot ajunge acolo. totusi, ieri scriam un text cu spume la gura, pe care dupa aia l-am sters, gandindu-ma ca pasivitatea e marca romaneasca e traditie.
dupa aia m-am urcat intr-un tramvai arhiplin si am inteles ceva ce mi-a dat ziua peste cap: geoana iese presedinte. m-am uitat bine in jurul meu si nu mai am urma de indoiala.... sau de speranta. :(
cum iesim din asta???

8 comments:

raulnecesar said...

votam basescu?
:(

Ramona Gabar said...

impotriva lui geoana ANYTIME. cu zece maini. clar.

Marius said...

Cum iesim din asta ? Simplu. Asa cum ai sugerat, cu un protest pasnic. Mergem in piata Universitatii, Obor sau Rahova si ne auto-rupem gitul ! Altfel, nici nu iesim, nici nu scapam ...

martell said...

sau facem ca-n Moldova si ne organizam o mica echipa de voluntari care lichideaza la comanda si pe bani :), oameni din politic.
ne pornim cu ziua zero:
de astazi, cine se dovedeste ca a gresit este lichidat

2-3 victime si se face liniste, pleaca toti

Ramona Gabar said...

eh, pai eu sustin un protest pasnic si tu-mi vii cu propuneri d-astea raketiste??
plus ca e scenariu, romanilor le place pasnic. :)

Delia said...

protestul a fost asa de pasnic, ca nu am atras atentia nimanui si niciun trecator nu a vrut sa ni se alature:(. am rupt cartela, ne-am pozat, filmat, aruncat cartelele civilizat la gunoi si am plecat acasa. cat despre votat, desi voi fi in Budapesta in ziua cu pricina, fac pe dracu in patru sa gasesc Ambasada si sa votez impotriva lu Geoana; intrebarea mea e ce facem in turul 2?

BMD said...

Nu stiu de ce dar asta cred si eu.Geoana desi are fata aia a lui de veverita calcata de aro,cred ca va iesi el.Te-ar interesa un schimb de linkuri?

martell said...

nu mai vreau nimic pasnic.
ii impuscam si gata!
crezi ca doare pe vreun PSD-ist de protestul Deliei?
ei au pornit greva, pt ca ei au controlul sindicatelor