11 March 2009

Ce frumos miroase!

Crocolili Cuculili vine cu o leapsa: Ce miroase frumos?
Mmmm...cel mai frumos pe lume miros freziile, hai sa zicem freziile galbene, pentru tusa vizuala. Mai miroase frumos fanul proaspat, mai ales daca s-au strecurat prin el firisoare de iasomie si mai ales daca te poti opri sa-l adulmeci, musai cu o carte sub cap. Teiul, cand e aproape sa se scuture pe tine, magnoliile, cand infloresc, ah, e o nebunie totala. Daca aveti in drum magnolii, trebuie ca ati observat ca pana si Bucurestiul devine pentru doua-trei saptamani un loc aproape tropical. Nu mai e mult si se intampla.
Mai miroase frumos painea calda, cozonacul cald, tarabele cu mirodenii, portocalii. Cartile noi, parfumul meu, gelul de dus cu caise, copiii mici, iarba, marea, Neagu Djuvara. Am auzit ca si Radu Anton Roman mirosea intr-un fel naucitor, a ierburi aromate, a busuioc si levantica, dar n-am avut ocazia.
Cateodata zapada.

3 comments:

Anonymous said...

ramonico levantico

Anonymous said...

mirosul care vine de departe e fain. sa stai pe scaun in fata calculatorului si sa iti vina deodata miros de fan proaspat si odata cu el sa vina si amintire si un fel de suspendare a timpului si nu stiu. mirosul care vine deodata si de nicaieri si care e mai mult decat miros.

IuLicK said...

Free mp3 Download 100% http://www.mp3md.org/, videoklips and albums. Here you can find the best and newest music from all world, especialy from Romania, Moldova, Russia, USA, and other countrys.Download Muzica, free mp3, manale noi, music portal, house muz, romaneasca, hits, all world mp3 www.MP3MD.Org