08 February 2009

O saptamana pana la pisica albastra

Pisica albastra care s-a nascut la Brasov acum cateva saptamani s-a hotarat sa traiasca la Bucuresti de sambata. Sa zicem ca o fi fost si alegerea ei, nu numai a noastra. Intre timp, m-am chinuit sa-i gasesc nume. Dupa o indelunga consultare cu Raul, in principal, desi au mai participat si altii, am ajuns la un fel de concluzie.
Inainte de asta au fost, bineinteles, ciopartite, shreduite si aruncate la cos multe idei bune.

Pentru ca numele animalului va influenta personalitatea individuala, vorba ceea, au fost retrase din competitie nume muuuult mai romantice, dar cu potential periculos.

Pentru ca pisica va fi albastra, prima optiune a fost, aproape evident, Blues. Dar asta ar fi condamandat-o poate la o viata de visare si de tristete metafizica.
Intrucat eu doresc o pisica jucausa, calda, solara, afectuoasa, numele ei a fost decis dupa ore bune de gandire. Evident, mai ramane sa punem numele si pisica fata in fata, sa vedem daca le place unuia de celalalt. Dar, fie si pana la etapa de testare, pisica albastra se va numi Sol.

Dat fiind ca avem nevoie de solutii de rezerva, astept sugestii. Daca stiti ce nume ar trebui sa poarte o pisica din rasa Albastra de Rusia, asadar potential timida, jucausa, cu ochi verzi, tandra si atasata ca un catel, nu ezitati sa ma anuntati. Si eu si ea ne vom bucura.

9 comments:

Anonymous said...

anastasia ?!! :P
pup, Clau

Ramona said...

te pup, Clauuu!
n-ai zice ca Anastasia e cam lung pentru o pisica? mmmmm?
m-am gandit la varianta asta, inca ma mai gandesc....

raul said...

pot sa fiu eu nashul ei? pot? pot?

Ramona said...

desigur :)
chiar e o onoare pentru noi!

julie70 said...

multumesc pentru visita si commentariu! era important sa primesc o voce din Bucuresti ieri pentru mine

Ramona said...

cu mare drag, pentru ca a fost o intalnire virtuala frumoasa si surprinzatoare pentru mine.

EgoN said...

ii vei gasi numele potrivit de indata ce o vei vedea, sunt convins :)

Matei Badea said...

daca i-ai spune Gretel ? ca in Hansel and Gretel ...

Ramona said...

s-a luat in considerare. de cateva zile ma tot gandesc si am adunat fix 18 nume posibile. i le voi pune in fata si voi vedea la ce reactioneaza. :)