30 January 2009

Hai, ma nene!!!!

Am stat si m-am gandit bine daca sa scriu aici ca nu mai inteleg nimic din presa romaneasca. Nu zic de Gandul sau Cotidianul sau Realitatea sau.
Eu zic de Tabu, ca e la-ndemana tuturor si e cu poze. Acum doua zile Cristi Luca imi intinde un Tabu si zice "Vrei sa citesti interviul pe care i l-a luat Cristi Neagoe Simonei Sensual?"
Eu rad. Nu cred. Mi se pare o gluma buna.
Dupa pseudo-interviul pe care i l-a luat Cristi Lupsa Mihaelei Radulescu luna trecuta (Esquire, parca), nu credeam ca se poate mai. Oricum, nu-i totuna, adica evident na.
Deci rad. Haha, sigur, ce gluma, bai Cristi!
Cristi rasfoieste, imi intinde.
Poza cu Simona Sensual in costum de baie sau ceva. Vreo zece intrebari, semnat Cristi Neagoe.
Zic o fi la misto.
Va spun atat: n-am descoperit ironia, sa mor, nu era, am cautat-o cu lumanarea, am incercat toate cheile pamantului si n-am reusit sa deschid poarta ironiei. Dimpotriva. Iar ce e mai incredibil e sapoul, care suna intr-un fel in care as fi crezut ca e vorba despre Aurora Liiceanu cel putin. Stiu ca nu ma credeti, stiu ca spuneti toti, in sinea voastra Baaaaaiii neneeee, era la mistoooo!!!! Ce-i cu tine???

Poftim:
Simona Sensual s-a luptat să-şi câştige un loc de frunte în imaginarul erotic românesc şi noi suntem de părere că a reuşit. Fostă olimpică la matematică, Simona şi-a dat seama că poate profita de trupul său ascunzându-şi mintea strălucită (!!!), astfel că a pozat goală, a prezentat emisiuni TV, a cântat cu Adrian Minune, organizează petreceri şi prezentări de modă. Ba mai mult, ţine un blog de „idei filosofice şi filozofice”, cum îi place ei să spună.

11 comments:

Anonymous said...

Eu astept interviul cu Sexy Braileanca, o faptura care nu se vede din cauza sanilor mult prea siliconati. Macar e o persoana care stie cand sa taca si unde sa apara. Ea si canta mai nou. Ii doresc mult succes in jungla asta media

Ramona Gabar said...

p-asta cine s-o mai intervieveze, in ritmul asta??
si aia o fi vreo fosta olimpica la chimie ceva, vreun geniu ascuns sub tone de timiditate si trac.
presupun ca ai auzit melodia cu care s-a lansat, mai ales refrenul, eu zic ca ala da masura geniului mai mult decat orice am putea noi scrie aici.

luiza said...

ramona, de data asta nu-s de-acord. interviul e foarte mişto. de la problema minte-corp până la "Reuşesc prin credinţa în Dumnezeu. Pupici!", trecând prin întrebarea pe care nu i-a pus-o nimeni niciodată dar ar fi vrut să i-o pună. după părerea mea, e un interviu la marea artă. cum e şi celălalt luat de neagoe, tot în tabu, ritei gombrowicz (http://www.tabu.ro/articol_2619/rita_gombrowicz__despre_witold_gombrowicz.html ). şi-apoi, ce-aveţi cu simona sensual? :)

Ramona Gabar said...

eu nu stiu daca marea arta asta e subiectiva, dar stiu ca individa asta nu e in stare sa lege trei cuvinte fara sa faca doua dezacorduri. interviul asta e o facatura si sa nu-mi zica mie Neagoe ca s-a intalnit cu ea si a obtinut live aceste raspunsuri:
Tabu: Ce înseamnă dragostea pentru tine?
Simona: Dragostea pentru mine este un ceva sacru, este singurul mod de a te detaşa de teluric şi să poţi să tinzi spre spiritual. Îmi dă putere să muncesc, îmi dă aripi să zbor, îmi dă încredere în propriile forţe, simt că trăiesc.

daca este un interviu facut prin corespondenta electronica sau de alt fel, este asadar o facatura. interviurile adevarate se nasc ochi in ochi. n-am nimic cu individa, doar ma amuza ca nu stie sa lege cuvintele in fraze coerente; am avut ceva cu Neagoe. :)))
am avut o mirare.

Ramona Gabar said...

ah, si mai trebuie mentionat un lucru: mi-e simpatic Cristi, ne-am enervat cu totii pentru el la urma urmei. dar eu n-am gasit subtilitatea unui interviu care se termina cu remiza.
ca asa pot interpreta intr-o cheie genial-ironica si raspunsul ei la intrebarea "Cum iti place sa faci dragoste?"
nu vreau sa fie remiza la Cristi si la Simona!!
:)))

luiza said...

:) înţeleg ce vrei să zici. sigur e făcut interviul pe mail, da aşa îs făcute 80 la sută din interviurile de acu. mie tocma asta mi s-a părut amuzant, că se vede de la o poştă că vrea să pară inteligentă, da nu-i iese deloc. deci eu zic că nu-i chiar egal. da' acu, cântărim şi noi cu măsuri diferite:)

Anonymous said...

intrebarea e alta (n-am citit interviul & nici n-am de gind): de ce sa faci un interviu cu simona sensual asta? WTF is simona sensual??
uite-asa ne tabloidizam cu totii... incepe cu un interviu unde nu te astepti &, next thing u know, singurul loc care NU e tabloid ramine blogul

Ramona Gabar said...

da, pai mirarea mea a venit tcmai din asociere. Neagoe-Tabu-Sensual??? de ce? cine pe seama cui se distreaza? ca imi scapa.
da' zic ca ne-am enervat destul. :))

O declaram remiza? haha

Anonymous said...

@ramona: money money money / must be funny / in the rich man's world. de ce tre sa cautam explicatii mai complexe?:)

Anonymous said...

da, dar mai e si asta: how low can u go - to pick up some money? ;)

Anonymous said...

cat te tine coloana vertebrala, leo :)