09 December 2008

Necazuri, ma!

Astia de pe langa mine se plang de restaurante si eu rad, ca s-au aprins tare. :)))
Unu' s-a dus jos sa-si ia un sendvis fara carne si a cerut un sandvis cu mozzarella, drept pentru care a primit un sandvici cu mozzarella, sunca si salam. Super-mega-oferta, si s-a mai si suparat. :)))) Drept pentru care chelnerita i-a zis, cica in gluma, "I hate you" si a ras, dar nu era rasu' ei. De altfel, eu cred ca nici gluma nu era gluma.
Dupa aia si-au adus aminte ca la mare, la 11.30, nu se mai da omleta, ca e meniu de pranz, deci nu se mai pot praji 3 oua, plus ca, daca nu mananci carne, practic nu poti sa mananci defel, ca piureul e garnitura.
Despre atitudinea neprietenoasa a chelnerilor ii doare-n cot. Unu' zice "Sa ma serveasca, frate, rece, distant, neprietenos, ca nu ne combinam, nu ne-mprietenim acolo. Da' sa-mi aduca ce vreau. Ca daca ei au pizza cu ton si eu ii zic ca vreau fara ceapa, el zice Nu se poate, pizza cu ton are ceapa!"
"Ati fost vreodata la Daimon, acolo in Tineretului? Stiti ce mi-au facut, ma? Asta-i premiera! Am baut 3 beri si mi-au adus nota: 8 beri. Eu zic N-am baut 8 beri, ca daca as fi baut n-as mai fi fost aici la masa, stand de vorba cu tine, eram prin boscheti, bananaiam p-acolo delirand".
Altu' zice ca in Club A l-a certat chelneru', adica nu l-a certat, s-a isterizat teribil, ca a dat scrum pe langa scrumiera si ca a urlat la ei pana a ragusit: Asa faci acasa? Zi, asa faci, scrumezi pe masa, pe jos, pe covor? Pai aici de ce faci? Ai scrumiera, ai? De ce faci?" :))))

7 comments:

Urmuz said...

Mie mi'ar plăcea să comand purcel de lapte şi să mi se aducă ciorbă de burtă şi un coneac.
Nu m'aş supăra.

Rareș said...

Nu mai devreme de seara asta am cerut o salata 'capreze' și am primit grecească. Am cerut, amabil, un cappuccino în speranța că voi primi espresso.

Ramona Gabar said...

haha, voi inca mai sperati. gresalele se fac totusi, majoritatea, in detrimentul.

Anonymous said...

Whatta...?!?

Crisa said...

Deci eu in teambuilding aveam meniu vegetarian. Si chelnerul imi aduce friptura, la care eu zic sfios (mi-era si rusine de mine ca sunt asa fitoasa): "Stiti, eu sunt aia cu meniul vegetarian..." iar el raspunde politicos: "Aa, pentru dumneavoastra am ceva special!". Si-mi aduce o salata...cu multa sunca pe deasupra! Cum e asta?!

Ramona Gabar said...

:))) da, vegetarienii au viata grea!! ca si colegul asta al meu de s-a dus sa-si ia sandvis cu mozzarella tot d-asta e. haha!

Matei Badea said...

Mie mi-a zis un ospatar la mare la restaurant (dupa a adus bauturile) ca mancare nu poate sa ne aduca pt ca e suparata bucatareasa ca i s-a refuzat o comanda si nu mai gateste ...
Sa-i duc un buchet de flori ?