03 December 2008

Eroare afona

Aseara am fost la karaoke. Totul a fost minunat, pana cand mi s-a pus mie pata si nu m-am lasat pana cand n-am cantat "Everything's alright", bucata mea preferata din Jesus Christ Superstar.
Ah, daca stiti melodia, daca macar linia melodica aproximativa se plimba prin camarutele memoriei Dvs, veti intelege ca a fost o eroare fatala. Nu; "fatala" e un cuvant palid.
Mai, dar pe principiul ca scopul lu' karaoke e sa se distreze lumea, nu sa descoperim din ce in ce mai multi corneli busuioci, am mers mai departe. Adica nu am fugit inainte sa inceapa versurile, am cantat pana la sfarsit si am si zambit.
Totusi, am masacrat melodia din doua motive majore: 1 nu am voce la modul cel mai dramatic (am in schimb ureche muzicala, really) si 2 melodia e grea, grea, foarte grea.
Pentru cei care nu cunosc cantecul, o sa pun un link la sfarsit, in varianta in care l-am cunoscut eu, cea din filmul din '73.
Dupa ce s-a terminat, Cristi Luca, prietenul meu cica, a rasuflat usurat si a zis: "Bine ca tu canti incet de tot".
Matei, care nici nu stia cantecul, a zis "Bai, n-a fost rau. Era asa, ca un copil care spune o rugaciune".
La misto, sala a cerut bis. :))))))))
Ce lume!

8 comments:

Rareș said...

Mda. Înțeleg. Nu te pot lăuda, nici critica :) Știu doar că și avântul meu m-a prăbușit cu nasul de scenă, la un caraoche.

Matei Badea said...

haha ...
esti cea mai curajoasa persoana pe care o cunosc :)) sa te apunci tu sa canti asta la karaoke .

Ramona Gabar said...

haha, mda!
acum intelegi mai bine cat era de greu.....

Crisa said...

Everything's alright, yes, everything's fine.
Serios!

EgoN said...

dar tu stiai ca piesa e pe mai multe voci? imi amintesc un murmurit indescifrabil cand intrau vocile masculine peste cea feminina. sa stii ca esti one of my heroes, mai rar am vazut asa o seriozitate in vecinatatea dezastrului. :)

Ramona Gabar said...

dar EU m-am gandit ca o sa ma DESCURC si pe vocea masculina, mai ales ca imi aminteam perfect accentele de furie si dispret. ah, in capul meu era intreg, stralucitor!!!

:))))

Anonymous said...

lol Ramona, aplauze (tardive), imi place enorm piesa (ma rog, opera cu totul), si n-am curaj s-o cant decat acasa, de una singura, sau pe strada, cu castile, in surdina, cand chiar nu-mi pasa de auditoriu.. what's next? lie-ciocarlie?:D

Ramona Gabar said...

hahaha, o s-o iau in considerare. ca si pe nessun dorma. :)))