30 November 2008

Simpatii reciproce

Suzi, autoarea mea preferata de blog, pe care o citesc intotdeauna cu un zambet latit pe fata, scrie intr-un interviu publicat pe hotcity ca Ramona si Iulia, inca de pe vremea cand scriau la dublu in acest loc, sunt printre bloggeritzele ei preferate. 
Afland asta pe blogul nou al Iuliei m-am napustit la interviu, sa ma bucur cu ochii mei, in cazul ca se poate spune chiar si asa. 
Multumiri, Suzica! 
N-a fost chiar NLP, desi pe aproape. Mi-am imaginat odata ca o sa primesc un premiu literar si o sa-l invit la decernare pe Sasa Stanisic, a carui candoare m-a inspirat de cateva ori. Si ca, invitata fiind la televiziune pentru a discuta despre sursele umorului meu, voi raspunde cu cea mai mare seriozitate si modestie: "Eu haioasa?? N-ati citit-o pe Suzi!!"

Abslout fara legatura, in acest uichend am aflat ca nu stiu sa joc ping pong. Desi ma credeam maestra, in momentul in care aveam 6-2 mi s-a reprosat ca nu stiu sa servesc, pentru ca domne, mingea se arunca in aer, dupa care o lovesti din forehand, de la nivelul mesei, la un unghi de 45 de grade si inca mai ce, da-o-ncolo, arunc pe masa, arunc! Nu, nene, ce faci tu acolo nu e serva, ce faci, arunci cu bila aia pe masa, nu se joaca asa! Dupa care mi-am dat seama, ca o iluminare, ca eu cu forehand nu practic nici la serva si la nici o lovitura in general, ca eu numai cu rever ma-ntelegi, absout din orice pozitie, pe orice parte. Dupa care am pierdut cu 23-7 sau cat o fi fost, ca cine-a mai stat sa numere, eu eram preocupata sa invat sa servesc corect si sa mai practic si un forehand acolo, de samanta, sa nu par unprofi in concursurile internationale. No comments: