27 November 2008

Piua

Tricky a intrat aseara pe scena atat de prajit incat mi-a fost teama ca moare acolo pe loc, pac! si gata. Tricky a murit in Romania in urma unei supradoze de heroina.
Ma rog, nu s-a adeverit, ingrijorarea generala l-a tinut in viata, desi avea niste miscari necontrolate despre care n-am stiut ce sa cred.
Dupa ce a cantat onorabil de mult si bine, s-a cerut bis. Bisul a durat cat concertul de mai devreme. Omu' nu se mai oprea, pentru ca atunci cand esti tripat nici timpul nu mai e ce era.

In fapt, nici macar lucrurile astea nu m-au impresionat. Insa la sfarsit s-a petrecut ceva ce nu mai vazui niciodata. Adica invitati fiind pe scena, jumatate din oamenii din sala s-au mutat langa Tricky, pe care l-au luat in brate, l-au pupat, i-au facut poze, i-au dat tricouri, umeri si incheieturi la semnat. S-a terminat intr-o fericire generala, ca la revelion, se pupau oamenii de mama-mama si radeau cu gura pana la urechi, ba chiar si un joint cred c-a circulat p-acolo pe sus.







Grozav. Cu ocazia ca acest baiat teribil de spasmotic a uitat sa se opreasca din cantat si a dus-o asa intr-o petrecere mai abitir ca Gica Petrescu pana i-au taiat astia curentul, n-am mai apucat sa scriu despre cartile primite si daruite dupa cum am primit leapsa de la Urmuz. Ma voiu revansa diseara. Da?

4 comments:

Urmuz said...

Sînteţi iertată :)

ps: mi'a povestit un prieten de atmosfera de poveste de acolo.

Rareș said...

Când am ajuns la partea cu Gică, am împroșcat monitorul de râs. Te invidiez c-ai ajuns la concert.

Anonymous said...

Am ras si eu. Cu chicoteli rele...ar trebui sa trimiti si la Tricky picky asta ce ai scris ca sunt sigura ca omul o fi crezut ca a stat acasa cu prietenii in seara aia sau o fi crezut ca e undeva prin 1986..Lulu

Ramona Gabar said...

bai, mie mi-a placut omu', era pe alta lume si dac-ar fi fost dupa el, cre' c-ar fi cantat pan' la 5 dimineata, dupa care ne-ar fi invitat pe toti in camera lui de hotel, sa bagam speriaetii in mariottii si hiltonii capitalei. s-a bucurat si el, n-a zis ca unde e, cui multumeste, sa nu dea gres....