25 November 2008

Invazia cartilor

Sambata am fost la Nouvelle Vague si m-am distrat iar cu pisicile frantuzoiace, care ne-au ajutat sa facem si un sex a capella intre noi toti; se poate presupune a fi rezultat cel mai mare sex in grup (cam virtual, ce-i drept) practicat vreodata in Romania. Mai stiti altul?

De la targul Gaudeamus am adunat impresii colorate fel de fel si m-au amuzat, intrigat si interesat cateva personaje pe care le-am vazut in fiecare zi, la toate lansarile, ca niste angajati cu norma intreaga. Dupa aia am inteles ca aduna cataloage, hartiute si alte lucruri reciclabile, printre care si carti de vizita. Eficienta absoluta.
Cristian Tudor Popescu se ascundea de Liiceanu, care se ascundea de un domn care ii striga Bravooo!! la fiecare 3 cuvinte. Domnul nu se ascundea de nimeni, ca o luase pe ulei. Eu m-am ascuns de o fetita careia ma apucasem sa-i explic cum functioneaza magnetii. Intrucat n-a inteles nimic si nu mai stiam ce sa zic, a trebuit sa fug de ea. Pedagogia nu-i pentru oricine.

In afara de toate aceste activitati semi-promiscue, simt ca viata mea s-a desfasurat prea mult printre carti. Am simtit nevoia sa-mi spal creierul cu o mondenitate ceva, astfel incat azi am deschis Cotidianul on line la pagina de divertisment. Am aflat ca Michael s-a facut musulman, ceea ce ma face sa cred ca mileniul 3 va fi musulman sau nu va fi deloc. Ma intorc la cartile mele. Parca lumea e mai normala acolo.

5 comments:

Dan Gheorghe said...

tot mai bine cu cartile...

zarathustra said...

hai ma ca s'a auzit slab la nouvelle vague, eu am avut in sector J si nu prea se auzea si publicu era lesinat rau, parca venise la opereta

costel said...

eu am stat in fata si mi-a placut
si s-a auzit si bine
f simpatice gagicile.

Ramona Gabar said...

noi am avut bilet in penultimul rand, fara gluma, in sectorul K sau ceva...
si ne-am mutat dupa doua melodii in fata, ca era liber.
ele se descurca bine, publicul na! obisnuitii Salii Palatului, hate that place!!

costel said...

deci din cauza voastra nu vedeam eu frantuzoicele. Publicul a fost aplaudac ca la emisiuni, dar macar la un momentdat si-au mai dat drumul. Impresia mea a fost ca s-au simtit bine interpretii si interpretele.