16 October 2008

Mari-mari si mici-mici

Azi am dat nas in nas cu Roxana Ciuhulescu si n-am de comentat decat atat: e pana la tavan! Ma rog, poate ca si camera de machiaj de la Pro TV are tavanul mai jos, dar ea era pana sus, mai avea putin si dadea cu capul.
Ieri l-am cunoscut pe Darius, cel mai tanar si mai mic omulet din bloc. Am uitat sa-l intreb cati ani are, am presupus ca are vreo doi, da, sa tot aiba. Voiam sa stie lumea ca in scara mea locuieste cel mai frumos copil din lume, care ieri m-a deturnat din fuga mea catre Sala Palatului. A aparut in drumul meu, zambind din niste ochi albastri, imensi, tot numai ochi, ca in desenele animate, ajungandu-mi pana la genunchi si intinzandu-mi mana ca pentru salut. I-am dat mana. Mi-a furat inima.

8 comments:

Urmuz said...

:) frumoasă încheiere.

Ramona Gabar said...

emotionandu-ma pana la urechi: Reverente! (vorba poetului)

Delia said...

numa vedete ai in viata ta:)

Ramona Gabar said...

ce sa-i faci? :)))
ieri am stat de vorba si cu Cristi Tabara. mai zic? :))))
tu ce mai faci? cu intalnirea aia am lasat-o balta? astia mi-au taiat accesul la toate formele de comunicare instant, ca mi s-a ars placa de retea si inlocuirea ei a dus la pierderea privilegiilor. asa mi-au esplicat, nu ca as fi inteles, m-au pierdut de la faza cu placa de retea. acu' cica trebuie sa astept sa-si faca ei timp sa mi le dea inapoi, privilegiile deci.

Delia said...

draga mea, tre sa-ti marturisesc ca duminica dimineata m-am trezit cu tine in casa mea:). erai la Tabara, ne-am asezat cuminti in fata tv-ului, am amanat micul dejun si te-am ascultat. mi-ai placut f mult, ai fost stapana pe tine. chapeau. concluzia lui dedi, copilaresc asa: asa tre sa fii si tu, sa apari pe sticla:)))). deci ramona, esti "vedeta" mea preferata acuma!

Ramona Gabar said...

hahaha, multumesc! sunteti draguti.... m-am si inrosit.
Delia, io-s convins ca ma bati la capitolul prezentza. serios.

Delia said...

las ca vb noi despre asta la cafea. in we?:) te pup

Ramona Gabar said...

da, sigur, in we. sambata am o cununie, dar se termina pana seara, ca nu e nunta.
asa ca ne auzim la tel.