24 September 2008

Seara la ICR cu scurtmetraje

La ICR am vazut in seara asta 3 scurtmetraje noi, unul dintre ele premiat la Cannes anul asta. Intrucat vor mai rula peste cateva zile la MTR, le recomand celor carora le plac scurtele romanesti. Bricostory e foarte amuzant, Megatron are un pusti foarte bun, care joaca mai bine decat multi oameni mari si a facut bine pe copilul terorist. A zis cateva cuvinte si live in seara asta - a fost delicios, putin ragusit, pierzandu-si vocea si ducand cu greu la capat niste fraze din care n-am inteles decat ca vorbea despre reclama cu "zboara, puiule, zboara". Joi e un scurtmetraj foarte credibil si are o scena de amor care merita un pic de rabdare.
Curatele, credibile, mult mai bune decat ororile pe care le-am vazut in concurs la Anonimul. Cateva secvente care merita un drum la MTR (imaginea filmata pe fereastra din Megatron si imaginea cu sosirea trenului din acelasi film), ceva umor fin, intr-un cuvant, decente.


Maine e zi cu lansare. Daca vreti sa ne vedem, sa ascultati un contrabas si sa-l vedeti pe Radu Beligan, veniti la Carturesti. Sper sa fie fun.
Dupa lansare o sa merg la jurnal, in direct, live, on air, ce ma fac, care iar am palpitatii, care iar m-au obligat cu pistolul la tampla, m-am tavalit pe jos, I played dead, nimic. Lavinia mi-a zis ca oricum nu se uita nimeni. Eu sper sa se uite, daca tot ma doare inima. Ma imbrac frumos.

Una peste alta, dupa ce voi fi trecut cu bine de ziua de maine, o sa povestesc cum e cel mai tare serial britanic, care a iesit pe locul 1 in topul BBC, se numeste Only fools and horses. Am auzit ca e genial, asa ca de-abia astept sa am timp de el. L-am primit azi.

14 comments:

Anonymous said...

dar la care jurnal? pe tvr cultural? sau la radio? hm?

Anonymous said...

pe pro tv la 10, sau 10.30, cand o fi jurnalul ala :)

Ramona Gabar said...

hahaha, nu e chiar pe Pro TV, e pe TVR Cultural, la care am auzit ca nu se uita atat de multa lume ca la Pro TV. :))

perfidius smith said...

te cam iei in serios ramoneto. critica asta ne omoara pe toti.

delia said...

pai si la ce ora? zi sa ne uitam ca sa te incurajam:).

zarathustra said...

si la ce ora e ?

Ramona Gabar said...

pentru perfi: ce sa fac, ma? ia fa bine si uita-te la teveu, sa ma critici cum ne criticam noi unu' pe altu'...
Jurnal Cultural, ora 22.30, sa se uite toata lumea, sa imi transmiteti energie pozitiva.... am zis ca ma imbrac frumos si nu m-am imbracat. dar am un pandantiv supeeeeerb!

Anonymous said...

ahh, alors c'est toi in comunicatul despre "cui ii canta in struna contrabasul"?:) succesuri diseara! :)

ortho said...

Good luck with the launch!

The shorts sound interesting, maybe I will watch them when they travel to New York.

Ramona Gabar said...

eu eram, bola. e licenta mea, dar azi am trimis unul mai poetic...

m-au machiat si m-au coafat ca pe andreea esca, dar iacata ca am supravietuit. acum am o tona de fixativ in cap si ma dor tamplele de la el. si de fapt nu-s asa grasana cum zic unii ca ma face camera :)))
aaaa, si mi-am spart si pandantivul bestial in camera de machiaj, futu-i! :(

zarathustra said...

...m-a intrebat un prieten daca esti cumva rac.

Ramona Gabar said...

cu siguranta, rac.
se vede? :))

Anonymous said...

bai Ciuceo deci vezi ce urat suna..ca io am zis sa te incurajez ca nu se uita nimenea ce vroiai sa iti zic adevarul ca rupe raitingul si ca e mai tare decat Vine Politia de la Pro TV? Da' na..ai vazut ca a fost bine..si s-a uitat o gramada de lume la tine si ai vazut ce frumoasa ai fost cu si fara pandantiv si esti nascuta pentru asta si am sa-ti iau io personal in fiecare zi cate un interviu si am sa-l pastrez 4ever!Lulu

Ramona Gabar said...

:)))
multumesc, draga, mersi fain!
azi dl Liiceanu a zis ca am fost bine.
ceea ce m-a debusolat, ca nu stiam daca e un compliment sau o apreciere condescendenta. intelegi?