04 September 2008

2 secunde de glorie

Ieri a venit televiziunea peste noi sa faca un reportaj si sefa mea Mihaela mi-a zis vorbesti TU! si a plecat din biroul unde ramasesem cu gura cascata si cu refuzul vehement pe varful limbii: eu cu o echipa de la Pro TV si tablourile lu' domnu' Liiceanu. Plus umbra spaimei mele care nu eram pregatita sa vorbesc la camera, eu credeam ca vreti cu dl Rebengiuc, nu mai bine va duceti in librarii sa filmati standurile? Mi-au pus o foaie in fata, au zis ca n-au decat: 1, 2, 3...ahhh...6 intrebari!
Ah, cool, zic, numai sase?? Hai s-o facem si pe asta! Si deci m-au trecut toate transpiratiile, primul meu interviu la camera, ce-ar mai fi ras de mine Horia Moraru, care ne balacarea in toate modurile la facultate si ne dadea 6 cu indulgenta pentru laboratorul de TV!!
Si deci, dupa ce am vorbit eu la camera vreo 20 de minute, pe intrebari, punctual, organizat, am prezentat frumosul portofoliu, m-am gandit ca tocmai azi nu m-am aranjat deloc.... deci dupa ce m-au chinuit in personalitatea mea de antisociala, i-am adunat pe Lucatoni, pe Lavinia si pe Vali sa ne uitam la stiri sa vedem rezultatul muncii si stresului.
Si s-a dovedit ca s-a facut reportaj minunat, dinamic, documentat, in care eu apar - cat?? ia sa vad perspicacitate.... ei bine da! doua secunde.
Sper ca n-au fost alea 2 secunde de glorie, ca parca erau 5 minute. deci mai am 4 min 58.
Mi-e rusine sa pun link, plus ca o sa am si momente mai bune, garantez, da' sa nu ziceti ca bat campii, ca e online, se egzista!!

5 comments:

Unknown said...

Asteptam cu multa rabdare linkul!

Anonymous said...

http://www.protv.ro/filme/cartile-pe-suport-audio-castiga-teren-si-in-romania.html?id_file=61659#61659

Ramona Gabar said...

Multumim d-lui Adrian Raileanu, care cre' ca vrea sa ne imprietenim??? Mrrrrr.....

Unknown said...

Eh, e bine. Sunt peste 5 secunde! :)

Ramona Gabar said...

nu mi-ai comunicat daca s-a elucidat cu Beil Roots :)))