26 August 2008

Tablou. Maini. Fantezie




Am un fetis pentru maini... E un fetis vorace, care m-ar putea constrange sa ma indragostesc de un barbat doar pentru ca.

Nu, de fapt, nu "doar pentru ca". Revin, nu m-am indragostit niciodata de un barbat pentru ca avea cele mai frumoase maini din lume, dar cateodata a contat mult.
Am cunoscut chiar si un barbat ale carui maini dansau.
Important e sa ramana puternice.
Acele maini indeajuns de subtiri ca sa ramana masculine, acele maini cu vene pronuntate, acele maini cu unghii scurte si rotunzi la capat, acele maini bronzate pe spate, pe care parul incepe sa se vada blond, acele maini care iarna bat in albastru....
Azi am vazut in metrou, lipindu-se de geamul usii, o mana stanga care se potrivea intr-o fantezie foooarte....alb-negru. Mana a coborat usor pe sticla geamului, cum ar fi coborat pe manerul rachetei, in asteptarea incordata. Am auzit mingea pe zgura si mana a sarit de la locul ei. Nu m-am uitat la chipul mainii, era cu spatele. Uneori, intr-un tablou senzual, ajunge o mana. Doua....




Ca un facut, tocmai cand scriam asta, Cristi Luca mi-a pus in brate un clip. Nu stiu de unde vin coincidentele pe lume. Poate le fabrica intr-un laborator niste spiridusi cu maini stravezii. Lucatoni zice ca e regizat de Heath Ledger, care avea si el niste maini!!






7 comments:

Anonymous said...

here u go:

http://handson.provocateuse.com/

knock yourself out :)

Ramona Gabar said...

uou!!
I'm speechless......
Multumesc de....fantezie!

irina said...

E așa mișto când dai peste oameni cu aceleași - să el zicem pasiuni - ca și tine :) Foarte mișto filmulețul.

irina said...

*clipul, mă rog :">

Ramona Gabar said...

da, e foarte frumos... :)
mai ales ca mainile sunt fascinante, acolo si aiurea.

Anonymous said...

i've got girly hands :|
cherry knows it

Ramona Gabar said...

de ce :| ?
imi place Babylon Noise prea tare ca sa cred ca nu ai maini....muzicale :)