01 August 2008

Mult(umesc)

Acesta nu e un post, e o declaratie, o reverenta si un-imi-pare-rau. Pentru ca ultimele zile mi-au aratat ca timpul pentru dragoste si timpul pentru orgolii nu isi impart infinitatea pe care ne-o imaginam.
Nu se imbraca in frac si cu joben, desi i-ar sta bine ca magician, pentru ca ghiceste ganduri si face surprize colorate. De altfel, e un domn pe care vi l-ati dori si voi macar o zi pe saptamana, sa va plimbe si sa va arate cat de frumosi sunt norii cateodata.
Domnul fredoneaza jazz si ar fredona si gospel daca n-ar urla din cand in cand cineva in dreapta lui "Nu pot sa ascult gospeeeeeeel!"
In somn se zice ca vorbeste alandala, dar nu s-a verificat de catre mine. Are rabdare cu oamenii care nu au crescut pe bi-ci (-cleta), ca el. Cu anumite fete rautacioase si nesabuite, are mai multa rabdare decat s-ar cuveni, ca asa ajung ele sa se faca obraznicaturi.
Se trezeste mormaind in zori de zi. Da telefoane si aranjaza chestii mari, de neinteles pentru copii. Catedata aranjaza si vremea, sa fie de calarie, sa fie de mers la baie, sa fie de stat in casa, el stie ce cere acolo.
Se opreste langa fiecare om batran si ii asculta povestile, curios si flamand de istoriile altora, mereu tentat sa ii traga in fotografie, sa ii puna intr-un muzeu al ridurilor.
Daca ii intri in gratii, s-ar putea sa iti daruiasca toate minunile lumii si sa i se para putin. E cel mai darnic personaj de non-fictiune, nu stie niciodata cat costa biscuitii si bermudele. Mananca portocale si bea cafele tari si amare.

E calm, dar mananca pe fuga. E cald, dar raceste tot timpul. Doarme putin, dar nu e somnoros. Rade si cand e morocanos.
S-a atasat putin de un domn care face muzica, asa ca ii facem cadou un link si speram sa ne ierte imprudentele trecute, prezente si viitoare si sa afle cat de mult. Mult.


http://www.globalsms4free.com/search/kid-koala/1/mp3

2 comments:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=9vI_XMn-tRc

Anonymous said...

words
are
very
unnecessary...