22 July 2008

Splendoare in blana!



Chucky e bull terrier, mascul, negru cu un pic de alb, prieten din copilarie al cainelui meu, Chico si la randul lui, cainele prietenului meu din copilarie, Marius.

Marius are pe langa un bull terrier, doi frati adorabili si o iubita faina, numita in continuare Aditza. Asupra ei revenim cu alta ocazie, pentru ca e colorata, talentata, zambeste, picteaza, tatueaza, fotografiaza, visual artizeaza. Aditza are si ea un bull terrier, pe Mono.

Mono e femela, alba cu un pic de negru, calina si delicata, foarte incapatanata, vesela, energica, devotata. Calitati care se pare ca l-au convins pe burlacul mucalit Chucky ca Mono e demna de a fi mama copiilor sai.

Asa ca ma bucur sa va prezint odraslele, sa va anunt ca sunt de neam ales, mostenesc blandete, zambet, delicatete, imbinate cu spirit de bull terrieri, inteligenta si agilitate, ca mai avem doar 4 si ca le-ar placea sa va cunoasca. Si chiar sa va iubeasca.

les petites:





papa et maman:

Asa ca, daca sunteti interesati sau stiti pe cineva care s-ar bucura de o splendoare in blana, cu puls rapid, nari reci, privire umeda si pleoape lasate peste ea cu dragoste si incredere canina, let me know!

1 comment:

Ramona Gabar said...

nu scoate limba, simba! esti un pui de rinocer sau un leu picat din cer?
sunt un domn picat cu ceara / frumos de sa-l pici cu ceara! / voinic pan' la primavara.