07 July 2008

A Manu! con carinho

Acest post ii este dedicat lui Manu, in primul rand pentru ca Ramona credea ca n-o sa faca nimeni un show mai bun decat Unkle si uite ca a venit un baiat de 1,50 m care a cantat si s-a zbantuit pana am obosit noi. Manu a cantat doua ore, a inceput la ora stabilita si nu s-a pierdut in probe de sunet interminabile si usor penibile ca madam Roisin Murphy, care ne-a lasat o ora cu ochii in soare ca sa-si aranjeze palariile pe umerase.
Daca cineva se intreba care e diferenta dintre un artist care canta pentru altii si un artist care se produce pentru cultul personalitatii sale proprii si nemarginite, aseara ne-am putut lamuri.
Am zambit si eu pentru Manu, am aprins artificii sa ne gaseasca Lavinia si nu m-am putut opri din uimire si din zbantuiala pana la 12 noaptea.

Adunand, scazand si dupa ce tragem linie, a fost un festival bunicel, cu un minus mare pentru sonorizarea de la scena Dacia, care m-ar fi scos din minti daca eram fana Cypress, noroc ca n-am treaba. ;-)

1 comment:

Delia said...

declaratie de dragoste si de la mine pt Manu, a fost incendiar, pacat ca am pierdut jumate din concert din cauza gastii si a lu Nelly (care arata naspa:), minus de la mine pt alanis, cypress si urechile mele, plus pt stereophonics si roisin, except intarzierea care m-a facut sa beau multe lichide si sa fac non-stop pipi. in rest, ok best-ul, nu grozav.

imi pare rau ca am ratat seara de sambata..recuperez altadata.