27 June 2008

Noaptea alba ce vine dupa ziua mea

In primul rand, le multumesc tuturor prietenilor mei pentru urarile facute aici si citite cu ochii mari. Am primit aseara cele mai frumoase cadouri din viata mea si stiu, banuiesc, simt ca prietenii mei au alergat dupa ele in patru colturi ale lumii.
In special Iuliei, care a carat prin oras o bicicleta negru-portocalie cu tot felul de funde si cu draga inima. Tuturor celor care au asistat-o, lui Matei, Oanei, Claudiei, Laviniei si sper ca n-am uitat pe nimeni.
Lui Roli pentru ca ma stie de frivola, vorba Iuliei, si a cautat si a dibuit ultimul gadget din acela prin Brasov. Si pentru ca se incapataneaza sa ma copleseasca.
Lui Lucatoni, pentru ca in continuare ma antureaza la cele mai tari filme din lume si pentru Serban Foarta, pe care il iubesc in continuare si ii daruiesc inima, ca in cantecele lautaresti.
Lui Mari, pentru ca a venit cu Clara, pe care o cunoasteti din postul Iuliei de acum ceva timp, ala de v-a facut pe toti sa plangeti si sa vreti copii si pe Iulia de ursitoare. Clara a fost adorabila si a ras la noi de numa-numa, am adorat-o, i-am pupat talpile si ne-am bucurat de ea.
Si tuturor celor care s-au anturat la o poveste, in ciuda caldurii.
In noaptea asta este noaptea institutelor culturale si am un program pe 4 pagini scris mic-mic, in care zice de filme, piese de teatru, concerte, proiectii, dans, concursuri, osapat si bufnite, veselie, DJ-iala si tot ce trebuie ca sa ne tina in priza. Ne vedem prin curti de case in care ne-am dori sa traim.
Va zic doar de Apolodor, piesa de teatru cu Ada Milea si Dorina Chiriac, cateva filme tari, petreceri cu muzica si vin, Shukar Collective si Tom Wilson. Sa fie cu voie buna!

No comments: