04 May 2008

vedere de pe litoral

Noi suntem cele 4.921.063 picaturi de ploaie cu care Iulia a stabilit relatii foarte apropiate in ultimele doua zile. Intrucat am urmat-o peste tot, chiar si in camera, i-am intrat in haine si in piele, nu vedem de ce nu i-am intra si pe blog.

Asa ca vrem sa va transmitem ca noi ne-am simtit foarte bine cu Iulia cand a mancat icre proaspete la Micul Golf de indata ce a ajuns, cand si-a intalnit prietenii tot la Micul Golf, cand a baut bere Stejar la Gulag (sau oare era Shire?), cand s-a zbenguit la Expirat, cand a parcurs cel mai lung drum din lume pe jos, la 6 dimineata, spre camera, cand s-a jucat Mima si Psihologul si mii de alte jocuri (fetele astea doua parca trebuie sa joace ceva in continuu), cand s-a adapostit sub umbrele si stresini, cand a calcat in balti si in santuri, cand s-a umplut de noroi, cand a ratat Suie Paparude, dar a prins Iris (!!!), cand s-a zbenguit iar la Expirat, cand a baut ceai la Ovidiu si fresh la McDonalds in Constanta, cand a adorat-o pe Onutza ca a fost scumpa si intelegatoare si soferita...

Inca mai suntem pe aici, prin zona, dar Iulia insista ca vrea un drept la replica si zice ca ar vrea sa ii punem un clip aici. Si sa incercam cu totii sa ii raspundem la o mare nelamurire personala:

No comments: