17 April 2008

deci you and me... never!

Telefon nou, nu ma descurc cu el... bip, nino, nino, vibratie, vibratie, ma sesizez. esemes. sender: Adrian Mutu. hm... cunosc io vreun Adrian Mutu? parca nu... bai, dar suna atat de cunoscut... Adrian Mu-tu. cine e asta de imi da mie esemesuri? citesc:

Iulia (ha! deci pt mine e!), sunt ceea ce sunt pentru ca tu tii cu mine! (opa, ca asta e vreunul de l-am ajutat io cu ceva si acuma e recunoscator, ce dragutz... dar cine o fi? si cum oi fi tinut io cu el, oare?). Urmareste-ma azi, la 22:30, la Kanal D, in serialul "Il Fenomeno Adrian Mutu". WTF???!!! Briliantul, gen? care deci el dispune de baza de date in care e numarul meu de telefon si care deci el imi trimite mie esemes sa ma uit la Kanal D? Multumesc, Adrian Mutu.

Draga Adrian Mutu,

Tocmai pentru ca esti ceea ce esti, eu nu o sa tin niciodata cu tine. Kanal D nu urmaresc din principiu, nici macar megaproductia "Nora pentru Mama", iar in ceea ce priveste tu si fenomenele, Laura Andresan zice ca nu-i asa si tind sa o cred.

Apoi, conform legii 677/2001 pentru protectia persoanelor in ceea ce priveste datele personale, nu prea imi amintesc sa iti fi dat numarul meu de telefon ba chiar si acordul sa imi scrii. Il suspectez insa pe Figo ca ti-a dat numarul meu. Sau oare a fost Inzaghi? Ma rog ce-a fost a fost.

Te rog nu ma mai cauta. Multumesc,

Iulia Nistor

8 comments:

Anonymous said...

very funny :)) apreciez totusi ca ai dat feedback briliantului, altfel s-ar fi apucat de reinterpretat melodia aia de la o-zone cu nu-mi raspunzi la sms :D.

Anonymous said...

this is brilliant! am ras de m-am prapadit:) oricum, sa stii ca statiile de metrou sunt pline de imagini de-ale lui mutu :D

kentzero/ zerokent

Anonymous said...

:)))))
adorabil
dar daca vine mutu la "dansez", cred c-o sa-l vezi :P

Iulia said...

@ raul: bine ca spui tu din casa ca ma uit la "dansez pentru tine"! :)))

Anonymous said...

foarte rautacioasa, cum sa nu te uiti la cel mai mare facator de imagine buna acestei tarisoare, in afara ei bineinteles, facator, de imagine, gen, cum a zis mitica aseara la sport....gen

Anonymous said...

draga iulia,

imi pare foarte bine ca ai primit mesajul meu pe telefon. nu ma asteptam sa ma iubesti, nu ma asteptam nici chiar sa iti fiu simpatic pentru ca iti spun pe nume, dar cel mai mult nu ma asteptam sa imi faci un favor asa de mare sa pui un post pe blogul tau deosebit.
data viitoare cand iti mai trimit sms o sa te invit la cina. consuelo oricum e aproape in fiecare seara ocupata cu ala micu si pungile alea de coca din debara aproape au prins mucegai.
ca o coincidenta eu chiar citesc acum arghezi inainte de antrenament. ne-a obligat pitzi sa lecturam flori de mucigai. pentru cand o sa jucam cu franta ca zice ca si henry citeste florile raului in fiecare zi dupa antrenament.
deci te rog sa astepti urmatorul meu SMS. va fi in versuri.
adi

Iulia said...

ce mistoooooo....

el şi soţia sa, Consuelo, îşi fac daruri inedite, cum ar fi două jilţuri. „Eu îi spun mereu lui Adrian că este un rege, aşa că m-am hotărât să îi comand un jilţ, pe care a fost inscripţionat cuvântul «rege». La câteva zile, Adrian mi-a făcut cadou un jilţ identic, pe care este inscripţionat cuvântul «regin㻓, a povestit Consuelo în serialul „Il Fenomeno“.

Iulia said...

@ mutu:

invita-ma la Pasha (sau cum se scrie), la petrecere de fotomodele Fashion TV party, give me a five pe hi5, si mai aleeees... te rog io... prezinta-ma lui Nicu Gheara!

cat despre lecturi, astept conspect din Orbitor!

si dupa, merg la cina!