25 April 2008

ce tare ar fi!

E vineri. Ma trezesc la 11 si mananc o rodie coapta si rece fara sa ma murdaresc pe maini, fatza sau haine. Incerc sa ma imbrac si sa plec rapid, dar operatiunea este anevoioasa avand in vedere ca toate hainele imi sunt mari, largi si atarna. Se pare ca sunt mult mai slaba. Plec pe jos, prin parc pentru ca biroul nostru e la 500 de metri. Pe drum, ma suna Georgica sa ma intrebe daca nu vreau sa mergem la pranz la Giurgiu, sa mancam icre proaspete pe paine neagra, la terasa de pe Dunare si sa ne indragostim. Ma fastacesc si zic da.

La birou, Ramona se joaca pe wii cu managerul de la Razorlight, venit in Romania sa ne ajute la organizarea concertului lor pentru care am vandut deja 4000 de bilete. Ii las, ca sunt concentrati la tenis. Pe canapea in lobby, Lavinia, Oana si Claudia ma asteapta cu vestea ca au gasit bilete de avion pentru Lisabona la 12 euro. Le cumpar cu cardul meu, ne bucuram.

Ma suna Omar sa ma intrebe daca nu vreau sa merg cu el la cursul de golf. Refuz, pentru ca ma vad cu Georgica si pe seara ma duc cu Raul sa bem un vin sud african cu Amos Oz.

Vine Ramona, invinsa in setul trei, si imi zice ca ne cauta The Strokes la telefon. Vorbim. Pe fereastra intra aer curat. Dau drumul la muzica pentru ca e prea liniste.

Sunt solicitata sa ascult muzica si sa ma uit la filme toata ziua. Offf... accept.

Primesc un cal cadou, pe seara. Alpha Bank imi trimit scrisoare ca cincinalul s-a terminat si masina e a mea. Maine o luam si plecam la mare.

Hai, ca ar fi tare...

3 comments:

Dedi said...

za strocs? mama-mama! haidetzi fetelor ca se poate. daca vin astia, imi vand din casa sa vin la concert!....si lobby cacalau! :)
dedi

Anonymous said...

I like it so muuuch
iar rodiile sunt *afrodiciace*.

Iulia said...

@ dedi: lucram la asta, dar n vinde din casa, mamica, te rog io!

@ raul: :)) daca se confirma, te anunt!