20 February 2008

Vesti excelente de prin lume

Din link in link, domnul meu ma anunta ca Andrei Pungovschi, un vechi amic ale carui poze ne plac, a castigat Award of Excellence la POY (Pictures of the Year). Sa-l felicitam, dara, si sa ne minunam de fotografia care este. Andrei ne place pentru ca e unul dintre fotografii talentati din Romania iar eu il invidiez pentru ochi si maini. Nu de alta, dar am incercat sa ma joc si eu cu ce se joaca el si....nu-i usor!


Alta veste buna este ca mai sunt 3 zile si plecam la Viena, unde o sa ne delectam in egala masura cu The Cure si Klimt. Sa ne pregatim, zic, cu melodia mea preferata: http://www.youtube.com/watch?v=P4SZhumbv0sww.youtube.com/watch?v=P4SZhumbv0s

Asa cum va ziceam, TVR2 rulz cand vine vorba de filme. Pentru ca am consultat programul pe saptamana asta, mi s-a aratat Abre los ojos al lui Amenabar, in seara asta, la 22:30. Enjoy!


Si da, a venit si primavara! Pai cum sa nu fie asta o zi minunata? Mai muncim? fugim in parc?

4 comments:

perfidius smith said...

te-am visat az-noapte intr-o casa dreptunghiulara si cu o masca de pitic cu scufie pe cap

Ramona Gabar said...

ce sa fie? ce sa fie?
intrebare: daca nu ne cunoastem (pentru ca, sa clarificam: tu nu esti Bobanu under cover, precum s-a stabilit la tine pe blog), cum de m-ai visat?

perfidius smith said...

sunt cine vrei tu
si normal ca ne cunoastem din moment ce am postat la tine pe blog

Ramona Gabar said...

Bravo, Bobane, m-ai inveselit! Stii ca imi place sa ma joc, mai ales cu tu esti acela ce vindeca depresiile altora cu ghicitori, iar pe ale tale nu.
Mi te cunosc eu!