21 February 2008

Despre cum mai merge treaba prin Tineretului

Deci. Ieri iesind eu pe la 7 si ceva de la salon, in fata bisericii am vazut un cersetor care ce scotea din buzunar? - tan-ta-naaa!!! - un telefon mobil. N-am putut sa ma holbez cum se cuvine la chestie, drept pentru care nu zic ca-s sigura, da-s aproape sigura ca era un telefon mai tare decat al meu. Nu ma pricep la techni-stuff, dar dupa culori si luminite pot sa zic sigur ca al meu nu are asa ceva.
Sa fie progresul care ne egalizeaza ca intr-un mixer, sau poate munca lui e mai profitabila decat a mea? sau si-a gasit un mecena cum ar fi un fel de Gigi care intr-un acces de compasiune si patrundere religioasa i-a pasat telefonul sau?? Habar n-am. Putin invidioasa tot am fost.

Fata de la salon, la care merg eu sa-mi faca sprancenele, e asa de frumoasa!! Nu, nu va puteti inchipui.... Adica, eu zic "frumoasa" si voi vizualizati o matracuca din aia de la salon, cu parul oxigenat si cu unghii albastre. Nu, ma!! Nu asa! Fata asta e asa frumoasa, cu parul negru, ondulat, cu fata de papusica, nemachiata, cu ten frumos si e scuuumpa si are - evident - cele mai frumoase sprancene din lume. Ca asa am ajuns sa merg la ea, care eu ma dusesem in alt scop la salon si ea a trecut pe acolo si eu am ramas inmarmurita si i-am zis Eu de aici nu plec pana nu imi faci sprancene ca ale tale. Si ea a ras si mi-a zis (desi nu aveam programare): Bine, ma, hai ca te fac, dar iti zic, sa stii de la inceput - ca ale mele nu iti fac!

Eu zic ca orice persoana care are vreun talent lucrativ trebuie sa faca asa. Si inginerii aia de la Apple sa deseneze ei super I-phone-uri si dupa aia sa se duca la Steve Jobbs si sa ii zica Frate, cam asta am desenat noi, dar iti zicem asa, ca sa stii, pe-astea le facem pentru noi. Asa, sa vindem la altii, mai scoatem din luminite!!

6 comments:

perfidius smith said...

deci, cersetorul ala face parte din echipa de designeri de la Apple ?

Ramona Gabar said...

deci frate cum am vazut eu la un terorist cand eram mai mica si era revolutie care se ascunsese in scara blocului unde stateam noi inainte si ne-am mutat ca s-a nascut sor-mea si nu mai incapeam in doua camere si ala avea un ceas pe care se aprindeau luminite pe orase, ca ceasul era harta romaniei si i-am zis lu' tata si el n-a crezut.....aaa, nu stiu!

perfidius smith said...

hahaha
cred ca era acelasi terorist de cand erai tu mica si de curand si-a schimbat ceasu ala cu harta romaniei pe un iPhone cu harta planetei marte de pe care el sigur venea

Anonymous said...

si chiar iti admiram sprancenele azi in sedinta .. ele vb de rusia si studiam forma sprancenelor.. impresive.. poate ii mai punem un nume pe lista de clienti...

ps. ai o sora??

Ramona Gabar said...

Bai Clau, care te-am recunoscut, desi stai under cover, sa stii ca imi face deosebita placere sa te introduc in lumea sprancenelor perfecte.

Crisa said...

Deci nu numai ca are o sora, dar are sora cu cele mai frumoase sprancene din lume (sa-l vad pe ala care indrazneste sa spuna nu), pentru ca are un fetis pentru sprancene.