30 January 2008

Sa vina vara!

Ramona viseaza ca e vara si, daca nu e, macar s-o inventam


Imi pare rau ca Iulia nu v-a povestit despre boicotul ei importiva iernii, la care bineinteles ca subscriu. Poate o s-o faca in curand, caci e nevoie de multa inspiratie sa te poti inversuna cum se cuvine impotriva acestui anotimp fara noima in general si complet lipsit de noima in Bucuresti.

Ca tot v-am povestit de Barcelona, a ramas celebra o zi de iarna din anii '80 parca, in care, contrar normelor de buna purtare, in Barcelona a nins, si a nins, si a nins, pana cand s-a asternut zapada pe strazi. Asa ceva nu se mai intamplase niciodata, iar oamenii erau socati. Nimeni nu mai facea nimic, toata lumea iesise pe strazi sa vada cum e cu pulberea aia alba si rece care a napadit orasul. Atat de mare le-a fost uimirea ca, spre seara, cei care obisnuiau sa schieze prin muntii din jur, si-au scos schiurile din casa si s-au dat cu ele pe scarile de la metrou. Cum e asta, aveti imaginea in fata ochilor? Mi se pare genial, un oras de pe Mediterana in care oamenii schiaza la metrou :))

In fine, pana va povesteste Iulia cum e cu clopotul si alte teorii adunate de-a lungul unor seri lungi la care mai participa si ingeniozitatea mateiasca din cand in cand, va invit la o vara in Siam. Caci nu mai suport iarna care este, si parca nu-i mai vad sfarsitul......

6 comments:

Crisa said...

Sa inteleg ca in Barcelona gluma aia cu "Uite-l p-ala cum schiaza!" la metrou nu face pe nimeni sa para nebun.

Ramona said...

:))) Da chiar!! La asta nu m-am gandit. Poate de acolo vine gluma, ca doar si folclorul urban are obarsia lui :)

Raza said...

ce fotografie frumoasa... cine a facut-o e un artist sensibilos.

roli said...

eu cred ca "artistul" a fost inspipart de subiect :)...din toate punctele de vedere :))

julie70 said...

In fond, si eu, in romineste, ar trebui sa scriu numele Iuli si nu Julie, nu este asa?

Tare frumoasa posa si fata!

Ramona said...

fata va multumeste pentru compliment.
numele ar fi Iulia, Julie! :)