30 January 2008

Sa vina vara!

Ramona viseaza ca e vara si, daca nu e, macar s-o inventam


Imi pare rau ca Iulia nu v-a povestit despre boicotul ei importiva iernii, la care bineinteles ca subscriu. Poate o s-o faca in curand, caci e nevoie de multa inspiratie sa te poti inversuna cum se cuvine impotriva acestui anotimp fara noima in general si complet lipsit de noima in Bucuresti.

Ca tot v-am povestit de Barcelona, a ramas celebra o zi de iarna din anii '80 parca, in care, contrar normelor de buna purtare, in Barcelona a nins, si a nins, si a nins, pana cand s-a asternut zapada pe strazi. Asa ceva nu se mai intamplase niciodata, iar oamenii erau socati. Nimeni nu mai facea nimic, toata lumea iesise pe strazi sa vada cum e cu pulberea aia alba si rece care a napadit orasul. Atat de mare le-a fost uimirea ca, spre seara, cei care obisnuiau sa schieze prin muntii din jur, si-au scos schiurile din casa si s-au dat cu ele pe scarile de la metrou. Cum e asta, aveti imaginea in fata ochilor? Mi se pare genial, un oras de pe Mediterana in care oamenii schiaza la metrou :))

In fine, pana va povesteste Iulia cum e cu clopotul si alte teorii adunate de-a lungul unor seri lungi la care mai participa si ingeniozitatea mateiasca din cand in cand, va invit la o vara in Siam. Caci nu mai suport iarna care este, si parca nu-i mai vad sfarsitul......

6 comments:

Crisa said...

Sa inteleg ca in Barcelona gluma aia cu "Uite-l p-ala cum schiaza!" la metrou nu face pe nimeni sa para nebun.

Ramona Gabar said...

:))) Da chiar!! La asta nu m-am gandit. Poate de acolo vine gluma, ca doar si folclorul urban are obarsia lui :)

Irina said...

ce fotografie frumoasa... cine a facut-o e un artist sensibilos.

roli said...

eu cred ca "artistul" a fost inspipart de subiect :)...din toate punctele de vedere :))

Julie Kertesz - me - moi - jk said...

In fond, si eu, in romineste, ar trebui sa scriu numele Iuli si nu Julie, nu este asa?

Tare frumoasa posa si fata!

Ramona Gabar said...

fata va multumeste pentru compliment.
numele ar fi Iulia, Julie! :)