28 June 2010

maria went masssssive!

Maria a fost la primul ei concert live. (acum cautand pe google am aflat ca si copiii care inoata in lichid amniotic au voie ocazional la cate un concert.)

Maria n-are de unde sa stie, dar a fost cam la fel cu ala de acum 2 ani. chiar cu aceleasi proiectii, pe alocuri. hipnotice.

am gasit pe youtube o selectie de momente, ca la tvr din programul de revelion. e chiar o selectie buna, as funny as it may seem. se poate vedea ca nu s-au auzit prea multe chestii de pe Heligoland. which was ok, m-as fi lipsit bucuroasa si de Girl I love you, care e de heavy rotation pe radio, dar nu de heavy rotation pe un playlist personal.1 comment:

cristina turcescu said...

Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.