14 July 2009

statusul meu

Se intampla lucruri. Uneori nu e bine, alteori e minunat. Cand petreci 5 zile intre vis si neant, intre lacrimi de ciuda si un zambet tamp, nu prea stii ce sa crezi. Cand cuvintele vin prea repede, n-ai incredere, or fi ele adevarate, nu vrei sa le auzi, bine ca se preface ca nu le-a zis. Cand te simti fara cuvinte in fata unor cuvinte straine, cand iti tremura mana ascunsa sub fund, atunci stii ca se intampla lucruri.
Am fost la mare si am facut terapie cu soarele, cu prietenii mei care ma amuza mai presus de orice. Si totusi, cand ai cei mai amuzanti prieteni din lume, intrebarile raman intr-un colt de cap patrat. Ah, stiu, e un colt cam inaccesibil pentru oamenii ceilalti.
De maine ma fac fata cuminte. Ma apuc de citit, de scris si o sa fac si petrecere Ian Curtis, de-o fi sa o fac numai eu. Sau numai eu cu el. Cu Ian, cel mai frumos troubled guy in the world.
Si am acelasi status in capul meu, acelasi pe care il aveam acum cateva zile pe Facebook: Ordinary life is pretty complex stuff.
Sper sa nu fie statusul anului.

5 comments:

Anonymous said...

A fost si Andreea la mare?

Ramona Gabar said...

care Andreea?

Anonymous said...

domnisoara aia cu doi copii...care vroia la mare(parca Andreea ii zicea)

Ramona Gabar said...

ah, Andreea!!!!! :))
n-a venit, prietene, se mai gandeste....

Anonymous said...

pai scoate-o la soare,io fi urat in coltul ala patrat...o asteapta fanii la mare.:)