13 May 2009

Pentru Adela - un alt caz

Inspirata de postul Adelei referitor la tralala people of Romania, vreau sa ii raspund: Adela, n-ai vazut nimic!
Vreau sa ti-l prezint, daca te asezi cuminte jos si nu mai razi, pe - ta-na-naaa! - insusi Messia. Desigur, reincarnat. El locuieste virtual aici.
Citez cu smerenie: Eu, Messia Iisus Hristos, sunt acum aici, reincarnat in Romania. M-am intors, asa cum v-am promis; dar am venit tot asa de simplu si modest ca in urma cu 2000 de ani. (Atat de modest incat conduce un Audi A4, cand ar fi putut, ca un Messia ce este, sa conduca un Bentley. Minim.)
Reincarnarea lui Iisus a scris o carte, pe care a publicat-o si o vinde pe acest site. In plus, face tratament pe fotografie, iar eu zic sa nu ezite nimenea pe lume daca are probleme, ca doar una e Reincarnarea adevarata, unica si de netagaduit. Mai face si consiliere spirituala, desi parerea mea e ca e inutil. Cu cat mai nebuni, cu atat mai aproape de izbavire, dupa cate pare.
Totusi, pentru un tur virtual prin ale mai inalte sfere, ii putem si scrie. Inca nu mi-am facut curaj, ca mi-e teama de reincarnarile prea evidente.

3 comments:

Anonymous said...

LOL maica de unde l-ai gasit pe asta:))) daca ii scrii, intreaba-l din partea mea de tarifu' pt. "preotia Melchisedec", suna kinky; si daca tratamentu' pe fotografie merge si in format digital sau e afectat de photoshop

Marius said...

E foarte contemporan daca pot spune asa acest Mesia. Adaptat la mediul inconjurator asemeni porcului spinos (nu stiu de ce dar asta mi se pare exemplul cel mai relevant) ...

Ramona Gabar said...

Adela, nu pot sa iti povestesc decat personal cum l-am gasit pe domnu', ca sa zic asa, scuze pt d mic. Poate la Cluj, cand vom fi numa' noi doua la o bere, haha, ca e lung si haios.
Marius, pai tu ce credeai? Doar suntem cu totii parte a unui plan maret care include si html-ul, si excel-ul, si iTunes-ul. cred. tu crezi? mai crezi? :))))