20 May 2009

Mars la Ateneu

De cateva zile trece prin fata blocului meu o caravana sonora, din care se aude suav vocea domnului tovaras Corneliu Vadim Tudor. Ma inspira; pacat ca nu m-am decis ce ghiveci sa sacrific...

Capitanul, ca altfel nu stiu cum sa-i zic, ne invita in gura mare, cu mic cu mare, la o manifestatie in fata Ateneului. Manifestatia este "pentru o familie normala". N-am inteles. Tovarasul Vadim are o familie normala si vrea sa ne impartaseasca secretul? Secretul este oare sa porti ochelarii de soare cei mai penibili si neaparat cu rame de plastic albe? Secretul este oare sa scuipi printre dinti cand vorbesti, sa dai din maini necontrolat si sa-ti curga sudoarea pe frunte (citez: efectele adverse pot include ameteli, greturi, bufeuri, transpiratie abundenta)? Daca am voie sa ies din casa fara medicatie am vreo sansa sa mai intemeiez o familie normala? In toate familiile normale capul trebuie sa doarma in camasa de forta pentru a nu se accidenta singur cu toporul?

Habar n-am. Nu stiu care e secretul unei familii normale. Nici n-o sa ma duc sa aflu, ca mie mi se pare funny cu pene, sclipici si muzica, nu cu bate, lanturi, baieti de galerie si fumigene.

Hai mars!
poza de la gay festul din Berlin, 2006. tha' wuz fu-nny!!!

3 comments:

raul said...

:)))
tu iti dai seama cum e in dormitor la vadim? gizas

Anonymous said...

cum sa fie.. intuneric:D + rudotelu' pe noptiera

Ramona Gabar said...

ce rudotel? care rudotel? rudotel, a zis cineva rudotel???
oricum p-asta nu-l mai salveaza nici un tranxen! daca nu sta linistit ii explodeaza vreo vena, pac-pac, ma-ntelegi.