12 December 2008

Superheroes get-together

Azi la scoala, auzind de la un profesor cum ajunsese el sa castige 200 de mii de euro pe an (!!!!) cand si-a dat demisia (!!!!!!!!!), am intrat intr-un trip stiintifico-fantastic, am pierdut sirul gandurilor logice si mi-a venit o idee aberanta dar draguta.
(Nu, nu cum ar fi daca as castiga 200 de mii de euro pe an. Asta e prea absurd.)
Am zis asa: tot amesteca astia thc-urile cu ahd-urile si xtc-urile sa ne dea tot soiu' de tripuri, eu as inventa (daca m-as pricepe la chimie organica d-asta) ciuperca Superheroes get-together. Adica aia care se mananca si prilejuieste intalnirea absurda, comica si fascinanta a eroilor preferati*.

Parte din text eliminata temporar, din respect pentru cititorii aflati in postul Craciunului. Desi umorul candid cred ca e apreciat in sferele inalte, voi reface textul dupa ce vom fi sarbatorit.

* "preferat" inseamna de fapt "preferat in distributie". Caci o intalnire intre Einstein si Van Gogh s-ar putea dovedi departe de scopul propus, spre deosebire de o intalnire magica intre Micul Print si Marian Vanghelie.

3 comments:

pantacruel said...

propunere:
vrâncioaia cu piedone de la sectorul 4

Anonymous said...

superman vs. flash gordon (pentru ca flash e mai rapid si se fereste, dar superman e mai puternic)
human torch (de la Fantastic 4) vs. aquaman

eu zic ca astea sunt mai bune decat paradoxurile lui zenon. :D

Vlad Catuna said...

Da..da..Daca vrei sa te lasi de fumat, ia LSD! Vroiam sa ma las de fumat, evident..Am studiat toata noaptea formula, si a doua zi am hotarat sa dau la farmacie.Ei bine, si pentru o lume colorata- sa prind mai bine rolul lui Peter Pann si sa ma joc cu omuletii mei.