10 December 2008

bucurii

De Mos Nicolae am primit un superdevice camuflat sub numele profan si complet nesugestiv "storcator de fructe". Am folosit acest prilej pentru a ne juca tot uichendul cu partile storcatorului, pentru a-l desface, spala, monta, demonta, remonta, pentru a citi brosura, pentru a-l admira, iar in final am facut si niste suc. De mere si de portocale. Fooooarte bun!
Tocmai cand ma simteam eu arhiprivilegiata ca ia uite ce ma mai distrez, ce viata misto, ce bunatati mancam si bem, imi trimite prietenul meu Marc Trimborn un email si-mi zice ca e in Patagonia, ca si-a petrecut zilele urmarind balene, lei de mare, elefanti de mare, delfini si - zice el: cei mai adorabili - pinguini.
Mda. Ce sa mai zic, sa-i scriu inapoi "Ma bucur mult ca te joci cu pinguinii si ca-ti place de ei, ca-s adorabili si amuzanti! eu ce sa fac? Uite, am primit un storcator de fructe, ma mai uit la televizor sa vad cum se face guvernu', mai citesc o carte, munca, scoala, munca, scoala. Na! The usual..."

Povestea asta a fost ca una pe care mi-o tot povesteste Matei, cu niste amici de-ai lui. Ca povestea unu' din ei cum a fost la Amsterdam si-a fumat si mooooaaama! alta treaba, ma-ntelegi, era super extaziat. Si un alt amic, care asculta asa, cam apatic, incepe si el intr-o doara o poveste Da, pai si io, cand am fost in Jamaica....
Cam asta.

5 comments:

Anonymous said...

si ce spuneti ca mai cititi ?

Ramona Gabar said...

puoi...in afara de niste mizerii pentru scoala care imi dau tot felul de idei de PR nastrusnice, pe care nu le va pune nimeni, niciodata, in aplicare..... citesc "Confesiunile unui cafegiu" de Gheorghe Florescu. cartea asta, pe langa ca are cateva expresii care ma fac sa mor de ras, are si cateva povesti de viata care ma pun pe ganduri.
o sa scriu despre ea dupa ce se va fi terminat.

Anonymous said...

sau bucuria aluia care a luat-o la misto intr-un bar pe o straina oarecare pe nume Kylie Minogue

Iulia said...

hah! asta cu Kylie e povestea mea :))) de fapt a lu' Dairmud, daca va amintiti personajul, iubitul lui Babette, exact!

Ramona Gabar said...

haha, da, exact, sunt o gramada de povesti de genu'!
oricum, trebuie sa organizam o excursie low-cost in Patagonia, ca am auzit ca-i formidabil.