23 November 2008

O intalnire cadou

Targul de carte a insemnat pentru mine o intalnire senzationala, cu un domn de poveste cu umor, farmec si offff, un pic de oboseala acolo, dupa doua lansari succesive si multe autografe...



9 comments:

luiza said...

ooooooooooooooooooooooof. sunt atat, dar ATAT de geloasa!

Ramona Gabar said...

:) multumesc, reverente! va sarut.

Anonymous said...

Este domnul acesta Serban Foarta?

Urmuz said...

Normal,
Monica :)

Ramona Gabar said...

da, da, da, dumnealui in persoana. :)
a fost una dintre bucuriile vietii mele. sa-l aud vorbindU-MI a fost un dans nebun.

Anonymous said...

Pot sa te inteleg , si eu m-am emotionat brusc cind am avut blitzul . Ma uit de citeva zile la poza si acum am avut brusc iluminarea. In plus e dintre poetii pe care i-am descoperit de capul meu , in librarie , alaturi de Dinescu si Brumaru . N-am gusturi rele , nu ?

Ramona Gabar said...

nu, deloc.
apropo de dinescu, am ras cu lacrimi vineri la targ cand a venit in vizita la noi la targ. era super nervos ca il saboteaza liiceanu si cartile lui nu-s nicaieri, ca le-am ascuns, ce facuram cu ele? dar la modul serios, adica nu glumea. era pe bune suparat ca il saboteaza liiceanu. :)))

Anonymous said...

Ramona , eu ma si mir ca oamenii pot sa se si inteleaga . Dinescu si Liiceanu cred ca sufera grav de gelozie : cu care dintre ei e Plesu mai bun prieten . Asa vad eu de la distanta si printre rinduri intimplatoare . Si asta pot intelege si cumva, asta mi-i face si mai simpatici pe amindoi.

Ramona Gabar said...

haha, da, e uman sa iti doresti prietenia lui Plesu. totusi, in cazul in care (c)harisma urla dupa tovarasa, cu Dinescu ar trebui sa fie mai amic domnu'