13 November 2008

L-am vazut pe Kid Koala

Mi-a fost putin frica de show-ul Kid Koala de aseara. Unu la mana, era Gaia, un club in care nu pasisem in viata mea si pe care Claudia, singura mea prietena care calcase acolo, il descria ca pe un culoar stramt, foarte mic. Doi la mana, fiind Gaia, imi inchipuiam ca va exista o adaptare stilistica. :))
Iata Gaia la prima vedere. Prea multe lumini, in schimb sonorizare brici. Cam prea brici, as zice. Acum cativa ani la MNAC sonorizarea a fost singura drama.

In fine, desi a fost mai bine la MNAC, a fost foarte bine si aseara. Desi n-am auzit atat de multe trompete, atat de mult jazz, funk sau American popular, desi n-am auzit Sinatra si melodia preferata a mamei lui, a fost bine. Vibratia de la MNAC n-a mai existat, dar Kid Koala a fost acelasi. Ce-mi place la el cel mai tare e ca rade ca un copil, ca se bucura si parca nici lui nu-i vine sa creada ce poate sa faca. Fiindca e facuta cu bucurie, muzica se misca altfel chiar intre pereti stramti ca la Gaia.


Am facut si poze in care se vede bucuria de copil a unui om care se minuneaza de fiecare data cand mainile lui decupeaza muzica.



PS fara legatura: Vreau cea mai recenta aparitie Brumaru de la Trei! Hai, ca vine Craciunul! Mi-ar placea sa o primesc cadou.

3 comments:

ortho said...

Looks like a good show. I saw Kid Koala once in NY and was blown away.

I hope someone buys you the gift on your Christmas Wish List.

Ramona Gabar said...

hi Ortho! Kid Koala is one of our common favorites, isn't it? :D

Anonymous said...

Peretii stramti de la Gaia, sunt pentru sufeletele stramte care obisnuiesc sa bantuie pe acolo. In zilele cand nu vine Kid Koala. :)

gargamel