11 July 2008

quickies

  • Se reunesc NKOTB, a zis acuma la stiri pe Antena 3, dupa stirea cu Voiculescu si cu propunerea lui legislativa! Deci, Lavinia, stai cu ochii pe pre-sale sa ii vedem pe Donnie si baietii live! Ah, caut acum Ecran Magazin si Salut si luam adresa fan club-ului, stai ca ma ocup io. Lalalalalalala, tooonight!
  • Oana, draga noastra prietena, tocmai ce mi-a zis acuma ca inca nu merge la culcare (1.29 am here) ca lucreaza la Craciun. Nu va explic acuma jobul ei, dar daca l-ati sti, ati vedea ca face sens. Ma gandeam insa ca poate vreti sa va simtiti si voi la fel de safe ca mine, stiind ca azi 11 iulie, undeva in lume, cineva lucreaza la Craciun.
  • Ramanand la capitolul prieteni, Jason , m-a anuntat serios ca nu stie daca imi poate aduce o palarie din Amsterdam asa cum am cerut eu, intrebata ce vreau sa imi aduca care sa fie legal. Palaria e legala, dar zice el ca "as any other man, I have the classical male inability to shop". :)
  • Maine plecam la mare, sa o sarbatorim pe Claudia si sa il intampinam pe Fat Boy Slim cum se cuvine!
  • Ingratul de Ricky Wilson tot nu m-a cautat!

1 comment:

Anonymous said...

De intampinat, nu l-am intampinat pe Fatboy Slim cum se cuvine, si nici el pe noi. Mai ales el!!!! In schimb ati facut o surpriza absolut superba!!!!! Bravo bre si va pup. Si sa nu-l uitam nici pe Floryn cu "igrec" si cu a lui sticla de vin. Te asteptam s-o bei cu noi!!!