20 May 2008

Californication


Iulia se odihneste activ si se bucura din plin de experiente culturale profunde, cum ar fi serialul Californication, acest Sex and the City la masculin. Capodopera desigur, mai ales ca personajul principal este interpretat de nimeni altul decat Mulder, care nu-i asa, face inca o data figura frumoasa ! :)

Nu ma pot hotari cum sa incep postul asta. Snob, informativ sau trist. Le iau pe rand si ne reintalnim dupa expozitiune:

snob: Asta vara, cand eu stateam in New York, la intersectia dinte 50 cu 8th si la mai putin de o tigara away de Time Square, doua isterii mediatice se luptau agresiv pe autobuze, cladiri, taxiuri: ultimul film din seria cu Bourne (cred ca Supremacy i-a zis, care tocmai se lansa, asa ca in Manhattan tronau mash-uri uriase cu "Friday, Bourne is coming home!" si serialul Californication (cu fata lu' David Duchovny peste tot, pe care eu o ignoram desavarsit, gandindu-ma la piesa lu' RHCP). Obviously, Bourne a castigat (am mers la film atunci, in ziua premierei, revin io la un moment dat), iar de Californication nu m-am apropiat pana aseara, 19 Mai, aproape un an mai tarziu, cand...


informativ: in Berceni, Bucuresti, pe 20 mai, dimineata la ora 5.06, e lumina afara, trec tramvaiele si orasul se trezeste la viata. iar eu, dupa 9 episoade din Californication, sezonul 1, renunt la after hours si ma culc, visand un buldog francez pe care il chema "Cat Stevens", joint-uri si tablori pop art peste care vomita David Duchovny.


trist: nimic nu este mai potrivit si mai asumat dupa cumparaturi de una singura, noaptea la Real, decat o noapte petrecuta singura in pat cu laptopul in brate uitandu-te la un serial de doi bani, care culmea penibilului, te prinde si te face sa te desprinzi cu greu de folderul "my finished downloads" la 5 dimineata...

Asa... deci David Duchovny e Hank (asa il chema pe barmanul ala rau si blond din Dr. Quinn, dar care de fapt era bun, mai stiti? :) ) , " a writer. non-practicing" sau "writter. now blogger, soon bartender" cum mai zice el. Si ca sa ne placa mult, e foarte talentat dar ratat, fumeaza, l-a lasat nevasta si i-a luat si copilul, are un Porsche decapotabil, e blogger, si-o trage cu cele mai tari bitches din LA, e cul si haios si evident, de fiecare data la sfarsit, sensibil, bun, fair, etc.. Nu stiu ce as putea sa mai adaug la cliseeul asta. Aaaa.. multe Apple products. Poate ca daca ar intina partile care aduc a Melrose Place cu partile care aduc a Seinfeld, chiar ar fi tare. Asa e doar haios si jenant in acleasi timp. Iar daca sunteti pasionali ca mine, o sa bateti din palme fericiti cand Hank da un pumn unuia de a facut-o "cunt" pe mama copilului sau, sau cand cunoaste o calugarita care ii face un blow job. Sau cand i-o trage fiicei de 16 ani a viitorului sot al fostei sale sotii! :) Does it make sense?

Recomandat: da*

*singur/a sau cu mine (I am sooo into it: ) ). Sau cu o domnisoara mai mica de varsta sau cu un domn mai slab de inger, niciodata cu prietenii. Sau cel putin nu cu ai mei, care nu mi-ar mai deschide nici un link trimis de pe youtube dupa, convinsi de cat sunt de dubioasa. Mda, ok, m-am uitat la prima editie din dansez pt tine. There I said it!

5 comments:

delia said...

deci nu! nu esti deloc dubioasa, in cel mai rau caz, avida dupa seriale care provoaca dependenta. oricum nu ma intreci: ma uit in acelasi timp la grey's anatomy si desperate housewives, ambele sunt la sezoanele 4, ep 15:)) imagineaza-ti ca incurc personajele intre filme si incurc intrigile.

how laim is that???

ca sa nu mai zic ca astept sex and the city, the movie ca pe paine dogorita!

Iulia said...

hahaha! nu as putea sa ma uit la doua in acelasi timp. te pup, ci vediamo pronto, ambra?

delia said...

claro que si! ma uit si io la serial, m-a molipsit, am vazut deja 5 episoate pe nerespirate:)buna idee, acu am motive sa nu ma mai duc la serviciu si sa ma fac casnica. va pup!

Iulia said...

hahaha! afla despre serial ca are doar un sezon so far :( filmarile pt sezon two incep iunie. dar sezonul asta se termina intr-un mare fel ;)

Delia said...

ceeeeeeeee?? acu imi zici? mai am un episod si gata, ce fac dupa? iesim la suc, nu? ca sa-mi treaca???