08 April 2008

Here we go!



Iulia si Ramona sarbatoresc post-ul cu numarul 100. Si cu aceasta ocazie (de fapt pura coincidenta, speaking of good karma) vor sa va anunte ceva...


Pentru cei grabiti, totul a inceput asa, a continuat asa, si s-a ajuns aici.


IndieHours suntem noi, suntem promoteri si aducem trupe indie, faine, de nisa, undeground. Facem altceva... nu show-uri pe stadion (inca), nu nopti electro ci evenimente indie, sofisticate, personale... Cu trupe live, instrumente, influente...


Incepem cu Brazzaville pe 9 Mai! In club Session (Str Elefterie nr 47-49, complex Cotroceni), de la 9 seara!



Brazzaville a luat nastere in 1997 in Los Angeles, liderul trupei fiind David Brown, fostul saxofonist al celor de la Beck. Au lansat pana in prezent sapte albume. Asa cum o descriu chiar ei, muzica lor suna ca un amestec de primii stropi ai unei ploi torentiale de vara, cantecul unui canar la ora 4 dimineata, vocea care se aude in difuzoarele unui aeroport, mirosul cafelei dimineata, al ierbii proaspete si gustul de mango.


Sound-ul lor este o baza indie rock, cu puternice influente de jazz, fado si bossa nova, care reuseste sa te duca cu gandul la briza de pe o plaja pustie sau la un magazin de mirodenii. Nici unul dintre cantecele lor nu te va trage cu forta intr-o lume noua, te vor ademeni toate cu parfumuri si cocktailuri pana cand vei fi dispus sa mergi de voie buna. In plus, vocea adauga o nota de mister si nostalgie unei instrumentatii eterice si foarte catchy, care include chitari, clape, acordeon, pian, bass si tobe.


New York Times i-au comparat cu Tom Waits, Morphine, Belle and Sebastian, The Velvet Underground si The Clash, dar in realitate au un sound foarte personal. Au primit cronici favorabile de la The New Yorker, The LA Times, Time Out New York, La Vanguardia, Telerama. Tocmai au lansat un nou album (21st Century Girl), il promoveaza in toata lumea (au cantat in Moscova, New York, Barcelona, Istanbul, Amsterdam si multe alte orase) si ajung in Bucuresti pe 9 mai.


Pentru ca voi sunteti cu siguranta in target-ul nostru, va asteptam la concert. Sa ascultam o muzica incredibila, sa ne cunoastem, sa fim alaturi de oameni care ne impartasesc gusturile si pasiunile pentru muzica de calitate, pentru nou, pentru underground...


Biletele pentru concertul Brazzaville le gasiti la pretul de 40 RON in reteaua billet.ro, atat on line cat si de la Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Flanco, Flamingo, Music Shop si libariile Carturesti.

Biletele sunt electronice, va vin inapoi pe mail, totul dureaza mai putin de 5 minute. Asta daca platiti on line cu cardul. Daca nu, aveti o groaza de locatii traditionale care va asteapta cu bilete fizice.

Stirea a fost preluata de Mediafax, Cotidianul, Comanescu, Metropotam, Rekabu.

Multumim anticipat pentru sprijinirea evenimentului si a miscarii prin postarea pe blog-urile voastre. Si pentru ca spuneti la prieteni! Si pentru ca veniti!

2 comments:

delia said...

venimmmm, eu si dedi:).va pup,vb soon

Iulia said...

va asteptam cu drag pe amandoi! :) si sa nu uitati de campionatul ala... :))