29 April 2008

Fantezii renegate

Ramona isi aminteste de multe lucruri la care visa in copilarie, acum renegate si aruncate sub pres.

Totul a plecat de la Ambra Angiolini. Nu-mi mai aminteam exact cum arata Ambra, dar stiu ca eram super fana cand aveam vreo 13 ani. Nu pierdeam nici o emisiune si toate fetele de acolo mi se pareau niste zane, imbracate ca in visele mele, iar Ambra era regina balului. Acum cateva zile l-am intrebat pe colegul meu Andrei daca el se uita la Ambra. Contrariata ca Andrei nu stie cine e Ambra, am cautat-o pe youtube, sa i-o arat. Deci va conjur sa recunoasteti ca stiti melodia, ca doar o cantam cu totii (mai putin Andrei), dansand in fata televizorului, cand aveam noi 11-15 ani. Si va conjur sa recunoasteti daca, asa cum e ea, cu pantalonii pana sub tate si cu freza permanent, nu erati fani.



Cand eram mica si aveam un buget restrans, pe care nu prea il controlam, imi doream sa vina ziua cand o sa pot sa mananc cate merdenele vreau. Iubeam merdenelele si mi se parea ca n-o sa am niciodata bani sa ma satur de merdenele.

Dupa aia, mi-am dorit ani de zile o geaca de piele din aia de care aveau prietenii mei rockeri. Eu primisem din tari straine o vesta de piele de care eram foarte mandra. Nu era chiar o geaca, dar eram semi-multumita. Acum doua zile ii aratam lui Roli poze din adolescenta si m-am speriat. Horror.

Cand stateam acasa imi doream mult de tot un caine, dar altii nu erau de acord. Cand m-am mutat singura, m-am gandit ca inainte sa-mi iau pat si masa o sa-mi iau un basset. Stau singura de 5 ani, plec de acasa dimineata si vin noaptea. Drept pentru care cresc un soarece.

Si inca multe altele. Ca cine nu si-a dorit macar o data sa iasa pe usa cu manusi de piele cu degetele taiate sau cu dermatograf negru pana pe pometi sau cu bocanci jerpeliti in miezul verii sau cu tatuaj pe ceafa sau sa semene cu Ambra, sa se imbrace ca Tom Cruise sau sa se intalneasca cu Michael Jackson pentru un interviu?? Sa-l vad p-ala care n-are nimic de marturisit si renegat!

8 comments:

delia said...

mi scuzi cara, io eram Ambra cand eram mica, aveam un tricou negru mulat ca al ei si cantam in italiana, ma rog intr-o siciliana stricata:)). Ambra, era comme un angelo. mai traieste??

Ramona Gabar said...

Deci mai traieste. Face filme inteleg. Si arata mult mai bine decat in adolescenta, cred ca si-a operat pometii si maxilarul :))
Care noi tanjeam sa fim Ambra si Ambra tanjea sa fie alta.

Iulia said...

deci eu: imi faceam carliontzi ca ai lu' Michael si ieseam asa pe strada, vroim sa fiu Lucy din Dallas desi mi se spunea ca seman cu Isaura (care ma multumea si asta, ca orice alta asemanare cu o vedeta), desenam modele de haine spunand tuturor ca vreau sa ma fac creatoare de moda si imi doream si eu la randul meu, geaca de motor, de rocker, cu tinte, mama mi-a luat una cu umeri falsi si cordon cu funda (imagine that!), am acceptat-o ca deh, era neagra si de piele si peste 2 zile mi-au furat-o din discoteca Casablanca din Tineretului. Si nu m-am dus acasa doua zile de frica. :)

Delia said...

eu am avut mai multe perioade: faza kelly, iubita lui mark parca, din salvati de clopotel, eram f sexy si cu parul lung si cret (pe atunci eram tunsa castron, gen mireille mathieu); faza pamela, tot din dallas, eram roscata si cu ochii verzi, rr, sexy; faza lambada, aveam fustita din aia cloche si dadeam din fund pe scara blocului de se adunau copii vecini ca la urs. doamne ce star eram:)) vad ca totea fazele se leaga de partea sexoasa, se pare ca eram precoce de mica:)))

Iulia said...

draga delvreme, sa avem pardon, il chema zach (mark paul gosselar, in viata de zi cu zi) si era iubitul meu! cel putin in caiete, unde ii lipeam poze si ii desenam floricele si inimioare cu carioci fosforescente roz si verzi! pot prezenta caietele oricand!

Ramona Gabar said...

Deci ma iertati ca intervin, nu e cazul sa va bruscati, ajunge la toata lumea. Numai de Jude Law sa nu va aud, pt ca asta e o fantezie actuala si nu admit deci sa nu va aud, este al meu si numai al meu!
Roli, hihihi, e....o gluma de blog, inoceeenta...!

delia said...

fata, zac a fost baiatul cu care m-am pupat io prima oara. cu limba, da!!???!!! asa ca nu ma intereseaza caietele si inimioarele tale, nu fac doi bani cat face pupul de la zac, my zac. intre timp s-a facut ca porcul, nu-l mai vreau:).

Dedi said...

eu aveam fara sa vreau freza lui Bobby Ewing desi imi doream sa fiu ca "Lauritzen" (parca asa il chema - chelul din fam. goldembourg)