06 April 2008

diverse de week end!

Din ciclul: "urasc blogurile pentru ca I don't care what you had for breakfast", iata:

  • vineri seara am fost in clubul ala de v-am mai povestit io de el, unde scrie "stop homofobiei" pe usa si Claudia a avut timp in cateva ore sa: cada pe scari, piarda jetonul de la garderoba, piarda jetonul de la bar cu consumatie inclusa (si nu toate deodata).

  • in acelasi club, in aceeasi seara, am fost intampinata cu zambete si pupaturi de patron (pe care nu il cunosteam), m-am simtit flatata, m-am gandit ce super customer service skills are, apoi ce adorabila sunt eu, ca sa aflu ca... m-a confundat cu fiica unei vrajitoare!!! Exact! Le-a spus prietenilor mei (care il cunosteau, ca ce bine arata Dana, ei au zis care Dana, el a zis care a venit cu voi, ei au zis noi nu suntem cu Dana, pai si ea cine e, ea e Iulia, aaaaa... am crezut ca e Dana, fata lu' Cati). Mrrrrr.... Nu stiu ce intelegeti voi, dar io inteleg ca m-a vazut mai bruneta asa si cu paru cretz, ma rog... Lumea s-a amuzat!

  • sambata am luat pranzul la Ikea (deci da, ne-am dus pana acolo, doar ca sa mancam) si cu ocazia acestei vizite ne-am convins ce ne place de stafful lor, care au tolerat trei domnisoare viu colorate intinse (la propriu, nu asezate), tolanite cum ar veni, pe un fotoliu pat imens, unde s-au odihnit dupa o noapte in club si un pranz la Ikea. Timp de vreo ora si ceva. Am stat instinse, cu capul si umerii pe perne moi, am zambit celor care ne zambeau, am vorbit la telefon, ne-am uitat la oameni, am invatat preturile pieselor de mobilier pe care stateam, am clipit des cand a venit "sefu' " in inspectie, dar nu ne-am clintit. A zambit si a trecut mai departe. Data viitoare, ne luam si laptopu'.

  • la Carrefour Feeria am vazut o rochita pentru bebelusi care costa 749 ron (eu nu cred ca am ceva care sa coste atat, in afara de masina) si i-am cumparat un balon albastru unui bebe mic si dragutz caruia ii sclipeau ochii la standul de baloane si tatal a zis ca e prea scump (si cred ca pentru el era). Dar i l-am cumparat eu care tocmai treceam p-acolo si am alergat dupa el si i l-am dat si am vazut cel mai fericit copil de 2 anisori de pana acum.

  • Sambata seara am esuat in alegeri, respectiv cu berea Redd's (bleeeaaahhh) si filmul Youth without Youth. Deci, il stiu pe Eliade, il stiu si pe Coppola, chiar si pe Tim Roth, dar cu toate astea, as zice skip it! Oana a adormit la el, Claudia a incercat sa se concentreze si chiar sa ne implice intr-o conversatie despre el dar nu ne-a iesit, eu m-am hlizit si am comentat. Nu vi-l recomand, doar daca il vedem impreuna si doar daca suntem... cum sa zic... ametiti.

Atata.

2 comments:

Anonymous said...

off topic: au venit cartile, da-mi, te rog o adresa de mail sa-ti povestesc despre tranzactie :)

Sushi said...

Ha, ha, ha! Tare faza cu fica vrajitoarei :)