19 March 2008

Lumea din jurul meu. Pe scurt.

Azi si maine nu sunt la biuro, pentru ca seful meu m-a trimis la training, respectiv la Intercultural Sensitivity Class. Ceea ce mi-a placut, pentru ca sunt si sensibila si interculturala :). Ce nu mi-a placut e ca la intrebarea "what is your favourite book? and your favourite movie?" din 18 oameni, colegi de-ai mei, 16 au raspuns ca nu au nici o carte si nici un film preferat, o duduie a mentionat "gladiatorul", iar cealalta "meet joe black".

Nici o carte mentionata. Nici macar Coelho. Atat am vrut sa zic.

6 comments:

raulnecesar said...

f***ing disaster!

Florin said...

trist, f trist :))
Macar libertatea sa citeasca...in metrou.

Iulia said...

dragii mei, aflati despre mine ca sunt bine sanatoasa si ca v-am razbunat la discutia aia. am vb de autori si filme aproape numai de mine stiute! :)

libertatea in metrou da, vacante la mamaia si kusadasi cu "how to become rich and make influent friends" pe prosop si Vogue mentolate langa o bricheta aurie in forma de ruj! asta vad acuma!

Anonymous said...

aici o sa fac nota discordanta cu voi. nu gasesc niciun motiv de lauda in privinta cartilor citite si a filmelor vizionate, asa cum nu gasesc niciun motiv de ingrijorare in privinta gradului de incultura a celor din preajma nostra. actul cultural e un act personal la urma urmei si cel mai important lucru e modul in care aceasta cultura se pliaza armonios pe felul nostru de a fi. e un instrument, nimic mai mult. restul, don't fucking care :) ma intereseaza sa fie civilizati si cu bun simt, indiferent pe ce filiera vin valorile astea: familie, educatie, cultura, bla bla...
so, prefer de o mie de ori un baietash ce stie sa dea buna ziua, desi n-a citit o carte in viata lui, decat un filfizon ipocrit cu mapa la subrat.

Ramona Gabar said...

Unul dintre motivele pentru care Cristi imi e atat de drag e modestia lui. Si prietenul meu cel mai bun, Claudiu, are aceeasi calitate superba, drept pentru care reuseste sa stea de vorba cu orice fel de om si sa scoata din oameni ce e mai bun in ei.
Sunt multe conditionari care fac oamenii ceea ce sunt ei, dar in orice caz, nici noi nu suntem in varful vreunei piramide.

Iulia said...

ma... sa mor daca am zis vreodata ca sunt fair! judec oamenii dupa carti, muzica si filme si sunt faimoasa pentru asta!

Pot confirma prin noaptea in care am plans in hohote si am zis ca gata nu e mai e cale de viitor pentru relatia mea de atunci cu un tanar domn ce imi parea minunat si cu care aveam deja o relatie de ceva luni (un prieten de-al meu, nu-l stii tu ;) ) cand m-a zis ca el asculta manele! Si ca sunt snoaba cultural! Si am prejudecati...

Mda, am, ata e..