12 February 2008

La Multi Ani, Mataaaaaai!!!

Ramona doreste sa ureze La Multi Ani unuia dintre cei mai buni prieteni, pe numele lui de scena Matai (in acte Matei)

Pentru ca, in afara de La Molle, sunt si un pic Amnezia, am uitat ieri de ziua lui Matei, asa cum am uitat acum 12 zile si de ziua mamei mele, care m-a sunat sa-mi aduca aminte sa o felicit :))
De data asta norocul a venit din partea Iuliei, care mi-a amintit ca trebuie sa il sun cand mai era jumatate de ora din ziua lui Matei.
Matei este un personaj pitoresc, viitor arhitect cu patalama peste doua saptamani (speram si ii uram succes!), care se imbraca British (cel mai recent si-a cumparat un trench a la Sherlock Holmes) si care are o tolba de povesti amuzante din folclorul urban. Va zic, daca petreceti o seara in compania lui Matei, aveti ocazia sa aflati cele mai haioase intamplari petrecute in Bucuresti in ultimele luni, iar el are un umor teribil cand povesteste si o imaginatie debordanta. Marea lui pasiune este sa inventeze teorii amuzante, pe care le dezvoltam razand in lacrimi pe parcursul a cateva minute.
Matei este fan Little Britain si e de-acolo cand zice "Look into my eyes, look into my eyes, the eyes, the eyes, don't look around the eyes! You're under".
Matei are o voce buna si mergem la karaoke unde el canta si noi stricam totul, ca in povestea urmatoare, unde va rog sa observati cat este de talentat si de adorabil:

http://www.youtube.com/watch?v=mqXuofgBay4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aVsta0v8qqM

Sa ne traiesti, Matei! Vei ramane cu impresia ca acest text a fost publicat ieri, de ziua ta. Three, two, one, you're back in the room!

1 comment:

EgoN said...

domnu matei, iti doresc pe langa fericire, bucurie, implinire si alte lucurusoare terminate in "re", sa ajungi mai celebru si mai controversat ca: lloyd wright, mallet-stevens,gehry,rem koolhaas,libeskind, shigeru ban, kazuyo sejima,boulee,renzo piano, jean nouvel, etc, etc....