23 January 2008

Long Live Hard Rock Cafe!

Nu, n-am stat la coada ca sa intram la Ikea in prima saptamana, dar da, ne-am grabit sa ajungem la noul Hard Rock Cafe azi , pe 22 ianuarie la doar 2 zile dupa marea inaugurare (marcata de altfel cu un concert Holograf, ca doar suntem fani cu totii :) ). Fusesem doar la Hard Rock Cafe Amsterdam acum cateva saptamani, in aceeasi formatie, de unde ne luasem pahare souvenir (desi au costat o avere), bratari, insigne, facusem zeci de poze si ne hlizisem cu TJ, un american din Oregon ce isi urmase sotia la Amsterdam si spiritul la Hard Rock.

Ma rog, daca e sa mentionam locatii Hard Rock vizitate, as vrea sa se consemneze ca io, Iulia, io :) am fost si in cea din Orlando, Florida, dar mai ales in cea din Time Square, New York. Ceea ce va doresc si dvs. Dar daca nu se poate chiar acum, recomand Hard Rock Cafe Bucuresti. E pe undeva prin Herastrau, in locul fostului Champions Biliard and Bowling - pentru domnii bucuresteni si vis a vis de Pavilionul H - pentru domnisoarele mai putin bucurestence.

Am mancat nachosuri si sosuri si maioneze si prajituri cu mere, ca-n povesti. Am baut beri si sucuri cu multa gheata in sonde mari. Ne-a servit Gaby cu Y, mai rar, dar zambind. Iar pe pereti, am zarit din vitrina cu produse, costumele lui Elton John (de rara frumusete), Steven Tyler, Tina Turner si multi altii. :)

Aaaaaa... si tare cat sa nu ne auzim vorbind, am ascultat Live (live), Killers, REM, Modest Mouse si alti baietii din astia cu care iti mai petreci timpul de obicei. Si o versiune frumoasa a lu' Bitter Sweet Simphony cantata cu Coldplay.

Bottom line: muzica buna, nici o legatura cu localul cu acelasi nume din Drumu' Taberii, spatiu mare si generos (lol), preturi cat sa ne permitem, parcare, traditional American dishes si staff trainuit dar inca nesigur.

Vi-l recomand. Sos. Kisseleff nr 32, intrare Herastrau.

1 comment:

Crisa said...

Ce haioasa esti tu Iulico! Ce vesel ar fi sa descoperim Bucurestiul cate un pic in fiecare zi langa tine. Umbla, exploreaza, si mai povesteste-ne!